Kategorier
Vardagstrams

// Efter Tio med Malou // Asså jag ÄLSKAR ju mina barn, det fattar ni väl?

 
Jag borde få ett eget program. Det skulle vara så himla bra. Tycker jag iallafall men det är ju för att jag tycker att jag är så himla bra. Jamen ni fattar. 
 
Här kommer iallafall ett klipp från dagens Efter Tio. 
 
Hur%20p%C3%A5verkas%20vi%20av%20ytliga%20bloggar? 
 
(ursäkta den långa reklamen)

Av Natashja // Lady Dahmer

Ni har verkligen kommit rätt om man säger så. Jag är en riktig glädjespridare, fast tvärtom. En bitter surkärring utan dess like som skriver om feminism, kroppen, fatshame, föräldraskap och om att vara kvinna i ett patriarkat.

Kvinnosakskvinna. Feministinfluensa. Din problematiska favorit.

Mig blir ni snart kär i!

0 svar på ”// Efter Tio med Malou // Asså jag ÄLSKAR ju mina barn, det fattar ni väl?”

Jag har aldrig tänkt på hur underbart du sitter!!! 🙂 Kollade på bilden och lade märke till att du sitter så utbrett och verkligen tar plats till skillnad från "hur kvinnor ska sitta" med benen ihop och lite fint och ta lite plats osv, underbart!

Klart vi fattar att du älskar dina barn. Å så mycket du anstränger dig för de.

Men om manlrkvinna bara såg det där programet och inte läst här något verkar det kanske inte så?

Lady Dahmer! Jag är patetisk…när jag såg dig på tv4 idag kändes som att se en vän på tv. Jag har följt din blogg länge och tycker du verkar vara en störtskön person. Men herregud…jag måste nog skaffa mig ett liv om det känns som att se en kompis på tv när det egentligen är författaren till ens favoritblogg.

Klart vi vet att du älskar dina barn, fattar inte varför Malou bara slängde in det, helt taget ur sitt sammanhang. Har läst din blogg i åratal och inte läst något inlägg där jag uppfattat att du "hatar dina barn" även om du skulle skrivit det för den kärlek som du ger dina barn lyser igenom din blogg. Sjukt bra förebild är du också! Puss på dig! Ps. Du sitter så härligt utbrett i soffan! love it

Haha, såg detta när jag käkade frukost. Magiskt hur Malou är mästare på att ställa nästa fråga, precis när hennes gäster är på väg att avsluta sina meningar. Du och Apan i granen kunde ha ett program ihop. Äkta golden kombo.

Åh, vad skumt det är att se & höra bloggare på film för första gången. Självklart lät du inte ALLS som jag föreställt mig. Älskar hur du satt i soffan, antar att det var planerat? Jag har börjat sitta så jävla bredbent, inte alltid för att det är bekvämt, men för att jag tar plats!

Jag har läst din blogg i kanske ett halvår, och ärligt talat kan jag säga att det enda textuella som förändrat mig så på djupet tidigare är Jonas Gardells romaner. Det är en jävla komplimang till dig, sug i dig!

Men jag blev lite fundersam. Jag läser din blogg, Apan satt i granen, Kenza, Blondinbella m.fl., och ör liksom lika "intresserad" av alla. Men på vilket sätt gillar jag dem? JO, jag kom på det: när jag läser t.ex. Blondinbellas blogg kan jag känna en känsla av behag, typ om hon lägger upp nån bild på en svindyr soffa hon ska köpa till sin hennes och fästmannens snordyra drömlägenhet. Men behaget är kort; så fort jag lämnar hennes blogg försvinner det och ersätts av nåt lite beskt och skavande nånstans bakom revbenen, för att det blir ytterligare ett komplex och krav att kasta på högen som ligger bredvid mig – att alltid ha sådär städat som det är på hennes bilder, att leva hennes galna liv .. press, press, press.

MEN. När jag läser din blogg känner jag också ett behag, men detta är ett behag som håller i sig, in på alla nya sidor jag går in på efter din blogg, in i köket när jag lagar mat, in på ICA 3 timmar senare då jag fortfarande känner mig lite starkt, och istället för att hamna på komplex&presshögen hamnar du på min ganska lilla nyblivna hög av styrka, värde och visshet.

Så för fan,, sluta aldrig blogga om blodiga bindor, jobbiga ungar (jag är precis nybliven mamma till en sexveckors och behöver känna mig osämst), intevaratilllags och KVINNOR KAN. Du får mig att känna mig .. hm, inte normal, det vill jag inte, men du får mig att känna mig OKEJ som jag är, OKEJ att självhävda mig, OKEJ att bejaka alla mina sidor som folk rynkar på näsan åt.

Jag ska sluta bladdra nu. Kontentan av svamlet är att om jag fick välja tre bloggar att ta med till en öde ö skulle du vara nr 1, och bara det faktum att jag läst massor med bloggar dagligen i många år, men kan räkna antalet gånger jag kommenterat på en hand, säger en hel del.

Du är fantastisk, jag hoppas det är kackerlackorna, Keith Richards och din blogg som överlever atombomben!

Usch va programledaren var dålig..

Va var det för frågor? Du fick knappt svara förräns nästa fråga kom, ingen direkt dialog om något utan bara "happ happ happ".. SYND för du har så mkt mer att säga än att försvara om du älskar dina barn eller inte för att puckon inte kan låta andra vara mänskliga utan ska hugga på allt som inte är perfekt… *SUCK*

Barnen fick tillochmed äta macka i soffan för att jag skulle kunna se på dig och Cissi. Och NI var grymma, men tyvärr vet jag inte om något fastnade ens för mig som vet vad ni pratade om, så undra om någon annan fattade som inte läser din blogg? Hoppas folk blev nyfikna och kikade in och inspireras <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *