Kategorier
Vardagstrams

Jag har mailat ansvariga

Hej., Ni som sett att det ibland ploppar upp reklam för viktväktarna här i bloggens annonsspalt har antagligen undrat hur jävla sinnessrubbad jag är på en skala. Det är iofs möjligt att ni undrar det ändå, men jag vill bara berätta att jag har mailat Allt för föräldrar och bett dem åtgärda detta. 
 
Problemet är att de har ett avtal med ett företag som säljer annonser och annonserna kommer i paket där det är omöjligt att välja ut precis vilka annonser som ska sitta var, så det tar ofta lite tid att ändra. Men jag vill att ni ska veta att jag INTE godkänt eller är ok med sån skit och att jag jobbar med att ta bort det. 
 
Ser ni liknande grejer vid andra tillfällen, maila mig direkt. 
 
 
 

 

Av Natashja // Lady Dahmer

Ni har verkligen kommit rätt om man säger så. Jag är en riktig glädjespridare, fast tvärtom. En bitter surkärring utan dess like som skriver om feminism, kroppen, fatshame, föräldraskap och om att vara kvinna i ett patriarkat.

Kvinnosakskvinna. Feministinfluensa. Din problematiska favorit.

Mig blir ni snart kär i!

0 svar på ”Jag har mailat ansvariga”

Tycker det är skitbra att du tar dig tid att faktiskt maila och försöka se till att få bort skiten, fast det är klart, det ligger ju i ditt eget intresse eftersom du som bloggare inte står bakom VV öht.. det vore väl snarast korkat av dig att INTE reagera. Jag som läsare skiter dock i reklamen på sidan, jag tittar inte ens på den nämligen. Gäller alla bloggar.

Nu ska jag reklama för MIN blogg lite kort. Jag har nämligen också en lite makaber sida, vilket man kan läsa om i första inlägget. Kanske något du har en åsikt om?! Mvh 79:an

förstår din frustration men själv log jag bara lite ironiskt när jag såg reklamen. det är liksom.. så inte du, det är uppenbart att du aldrig skulle godkänna något sådant.

hoppas det löser sig, förstår din frustration, jag hade själv blivit jättearg om jag varit i dina skor.

Haha, lite som om om en receptblogg för vegetarianer skulle köra reklambanners för prenumeration på "Jakt & Fiske" eller Perra Ström skulle boktipsa om Kawa Zolfagarys "Vita kränkta män" eller Annika Rydh skulle stå på torget & förse förbipasserande med varsitt gratisexemplar av Koranen

Kunde inte bry mig mindre om reklam faktiskt, skulle jag vara du så skulle jag lägga ner energi på det kassa kommentatorssystemet när man kommenterar från mobilen. Eller att texten ibland blir blurrig när man vill förstora.

Jag tycker inte att du verkar ha så bra koll på vilka Viktväktarna är och vad de står för. Om du hade det skulle du nog inte bli så upprörd.

Svar:
jo jag har FULL koll. Viktväktarna är ett företag som tjänar pengar på att folk bantar och återfaller.
LADY DAHMER™ | postpatriarkal feministfitta

Haha hade inte sett den men håller med om att det blir knäppt med den reklamen på din sida.

Och Omi: Viktväktarna ÄR faktiskt till för att människor ska kontrollera sin vikt (bantning oftast) genom att b.la räkna kalorier. Även om dom inte är en dålig firma blir det ju konstigt för LD att ha en annons för ett bantningsföretag (hur bra det än är) samtidigt som hon kritiserar att såna vikt-knutna värderingar får för stor plats.

Förstår det där. Var med och hade en reklambanner där det byttes företag och helt plötsligt visas reklam för Victoria Milan – de som uppmuntrar otrohet, och det ville jag absolut inte ha i min blogg då jag inte står bakom sånt. Tyvärr är jag bara en liten bloggare så jag kunde inte bli av med det på annat vis än att säga upp samarbetet :-/

Ska du inte be dom ta bort Sportamore reklamen då också? den visar ju faktiskt smala,vältränade tjejer.

Svar:
behöver det vara ett problem? (har ej sett annonsen så jag har svårt att avgöra)
LADY DAHMER™ | postpatriarkal feministfitta

Natasjha – jag har legat däckad i feber och halsfluss hela dagen, och har då passat på att läsa igenom nästan hela ditt arkiv. Så nu vill jag mest bara tacka för att du finns. Du har inspirerat mig så otroligt mycket och gjort mig till en bättre feminist och människa. Låter klyschigt men det är ju sant. Stor tackkram!

Det är klart att du har godkänt det, iaf indirekt iom att du valt att blogga på en reklamfinansierad sajt. Om du inte fattade att det kan komma reklam du inte gillar på din blogg så undrar mann ju hur det är ställt. Du har ju ett val, du valde att acceptera reklamen. Du hade kunnan välja en anna sajt utan reklam eller starta en egen där du själv bestämmer. Hur svårt kan det va?

Svar:
men snälla du. Jag får min LÖN av AFF. Vem ska betala den om jag inte har annonser? Du? ”bara starta eget” visar på hur jävla verklighetsfrånvänd du är.
LADY DAHMER™ | postpatriarkal feministfitta

Jag vet inte hur just det här annonspaketet fungerar, men annars är det ju tyvärr ganska vanligt att detta händer när man jobbar med sökord och affiliates. Det skrivs mycket om vikt och hälsa i din blogg, men datorerna ser förstås bara de inställda sökorden och inte att det skrivs negativt om dem. Andra exempel jag har sett är Lindex-reklam i blogginlägg som kritiserar uppdelningen av flick- och pojkkläder och, mer ledsamt, reklam för barnprodukter efter ett inlägg där bloggaren berättar att hon har fått ett sent missfall.

Svar:
ahhhhh
LADY DAHMER™ | postpatriarkal feministfitta

Undermedvetet påverkad av reklam skriver Anonym. Ok så jag ska nu på magiskt väg gå med i Viktväktarna för jag har ju ingen egen fri vilja. Skärp dig, om jag inte bryr mig om reklam så bryr jag mig inte om reklam!

Svar:
fast påstår du att ditt undermedvetna inte påverkar av det du ser och upplever så är du väldigt naiv.
LADY DAHMER™ | postpatriarkal feministfitta

Hej Dahmer. Jag tok letar efter dagis som är genusmedveten här i Karlstad och hittar inte ett jävla ställe!!! har du något tips om vart jag ska leta???

Svar:
nej tyvärr
LADY DAHMER™ | postpatriarkal feministfitta

Di jobbar allså åt någon som har annonser du inte gillar, jobba åt någon annan då. Hur svårt kan det va?

Svar:
Som vem? Ge gärna förslag! ”hur svårt kan det va” eller vad sa du?
LADY DAHMER™ | postpatriarkal feministfitta

Jag tycker att du formulerade dig väldigt bra i mailet.

En vänlig men precis beskrivning av problemet, som visade allvaret i detta, och slutligen en öppning för att tillsammans hitta en lösning.

MVG från mig! 🙂

Suck, ni vet inte hur reklam på internet fungerar.

Reklamen är anpassad efter vad du har sökt på internet. Om du kollar runt på hästar så kommer hästreklam komma upp för dig. All reklam är alltså individuell för varje person.

Därmed har du inte t.ex. sett reklamen som Frida pratar om, utan du har vart inne på många vikthemsidor och därmed kommer dessa resultat visas för dig.

Svar:
jaså, fast jag har inte varit inne på en endaste viktsida. jag surfar inte på sånt.
LADY DAHMER™ | postpatriarkal feministfitta

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *