Kategorier
Vardagstrams

Så där ja

Ibland frågar folk varför jag valt att blogga för Allt för Föräldrar och då brukar jag svara att det är för att de är bäst helt enkelt. På alla sätt och vis. 
 

Av Natashja // Lady Dahmer

Ni har verkligen kommit rätt om man säger så. Jag är en riktig glädjespridare, fast tvärtom. En bitter surkärring utan dess like som skriver om feminism, kroppen, fatshame, föräldraskap och om att vara kvinna i ett patriarkat.

Kvinnosakskvinna. Feministinfluensa. Din problematiska favorit.

Mig blir ni snart kär i!

0 svar på ”Så där ja”

Trevligt. Såg den härom dagen och funderade lite på om man inte skulle ta och gå ner 5 kilo på två veckor eller vad det var. Beach 2013, bli av med 10 kilo magfett, bla bla bla.

Nej, skojar bara.

Härligt!!

När jag skaffade min blogg tog jag liksom bara något för jag trodde inte det skulle vara så speciellt kul.. men nu när jag bloggat 3 månader eller något så vill jag ju inte sluta.. Vad skulle du annars, förutom allt för föräldrar rekommendera?

Svar:
vill man inte blogga under en portal så är det wordpress som gäller. Jag trivs med blogg.se’s verktyg men wordpress har miljoner fler möjligheter och hade jag startat blogg IDAG så hade jag valt wordpress. Allt för föräldrar är bra på att lyfta sina bloggare så skulle jag välja en portal så är det dem. och det gjorde jag ju. hähä. Blogg.se är inte bra på att lyfta sina bloggare tyvärr.
LADY DAHMER™ | postpatriarkal feministfitta

Det är faktiskt bra att räkna kalorier och fasta, bra för att det gör att man håller sig friskare längre. Se gärna dokumentären som är vetenskaplig från BBC http://femtvadieten.wordpress.com/dokumentaren/ Det handlar inte om att man vill vara smal eller följa ett ideal, det handlar om att ta hand om hjärnans funktioner framförallt, filmen är kort. Se den gärna.

Svar:
fasta är absolut bra för kroppen. räkna kalorier är värdelöst dock. men jag är intresserad av ”hälsotips” alls så jag betackar mig.
LADY DAHMER™ | postpatriarkal feministfitta

Schysst av dem!

Kan du inte skriva ett inlägg om män som använder sig av diverse härskartekniker och annat vidrigt när de diskuterar med en?

Du har säkert skrivit om det förr, men jag hittar inget och tror att det är viktigt att många kvinnor får en insyn i hur vi ständigt blir avfärdade på det viset och hur vi bör gå tillväga för att slippa sådant.

Själv fick jag nyligen höra att jag inte skulle låta mina känslor gå före mitt omdöme, trots att jag bara hade lagt fram ren fakta…

Urlöjligt!

Svar:
Bra förslag, ska skriva nåt sen
LADY DAHMER™ | postpatriarkal feministfitta

Okej! Jag är ju som sagt helt ny inom det här men kan man inte flytta sin blogg? :S

Kanske är jag som är blind men vem har designat din blogg och vad kostade det?

Svar:
jo man kan flytta sin blogg om man vill. problemet med blogg.se är att man inte får med sig kommentarerna och DET går jag ej med på. –
– det är jag som designar min egen blogg och för andra kunder går detta på drygt 2000 spänn.
LADY DAHMER™ | postpatriarkal feministfitta

Vilken tur i så fall att kommentarerna inte har kommit igång så värst ännu då.. fast det är ju självklart ändå tråkigt.. =/

Känner mig dock lite förvirrad vad gäller WordPress. Vilken WordPress är det som du menar?

Oj gud. Det var mycket pengar men det är ju en jävla snygg design du har!!!

Måste säga att jag förstår att du inte vill blogga hos Mama. Jag gillade den mycket typ 2007 men idag känns det som att shit vad risiga värderingar den tidningen förmedlar :O Jag köpte ett ex i somras när jag var på på resa, den ligger idag inne på toa (fast den duger knappt till dass-litteratur), varje gång jag ser omslaget stör jag mej på bygglovs-mattes korkade påstående att "jämställdheten har gått för långt", var fick han luft ifrån…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *