Kategorier
Vardagstrams

Sitter på tåget hem till stockholm nu och har ingen tid att blogga

”Kan jag få ta en bild som vi kan skicka till morfar? Stå bredvid varandra nu… Stå still nu! Nej, kom inte hit Tamlin, stå kvar… bara en sekund…”

Av Natashja // Lady Dahmer

Ni har verkligen kommit rätt om man säger så. Jag är en riktig glädjespridare, fast tvärtom. En bitter surkärring utan dess like som skriver om feminism, kroppen, fatshame, föräldraskap och om att vara kvinna i ett patriarkat.

Kvinnosakskvinna. Feministinfluensa. Din problematiska favorit.

Mig blir ni snart kär i!

0 svar på ”Sitter på tåget hem till stockholm nu och har ingen tid att blogga”

Känner igen det där. Älskar att ta foton, dottern däremot fullständigt AVSKYR att bli fotograferad och börjar tjuta varje gång kameran ens åker fram. Resekterar hennes vilja, men önskar lite själviskt att jag kunde få några bilder av henne då och då.

Men varför blir han alltid så ledsen? Är det för att han måste stå still, för att han inte får vara nära dig eller är det kameran han ogillar?

Svar:
olika anledningar. just här ville han titta när jag tog kort. på skärmen alltså.
LADY DAHMER™ | postpatriarkal feministfitta

Min lillebror ser ut sådär på i princip alla bilder när han var 1-3 år.. Han ville leka med kameran och inte bara stå där när kameran åkte fram 🙂

Gillar Ninjas min också!

Hej!

Jag skulle verkligen vilja veta var du köpt Pippitunikan (eller har de kanske varsin? Jag minns inte) som figurerat en del här i bloggen. Jag skulle verkligen vilja köpa en (eller något liknande) i present till en riktig Pippi-älskare. Skulle uppskatta svar (eller om du inte minns, om du vet var man kan köpa någon annan tröja/tunika/klänning med Pippi på)!

Svar:
Åhlens har massvis med pippikläder. där köper jag mina.
LADY DAHMER™ | postpatriarkal feministfitta

Hahaha, jo det där känner man ju igen…

Jag måste fråga dig om du har läst "Skriet från kärnfamiljen?" Jag har aldrig tidigare läst en bok som så tydligt och enkelt ger ett helikopterperspektiv på de strukturer som formar män och kvinnor, såsom "mammaskulden" eller varför småbarnspappor är de som jobbar allra mest av alla svenska män, och som dessutom ger många konkreta förslag på hur man motverkar dem!

Tack för att du skriver den här bloggen och för att du orkar stå emot all skit du får! Det är människor som du som gör skillnad!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *