Kategorier
Vardagstrams

Tillbaka till eh”rutiner”….

Hej allihopa. Nu är jag hemma i stockholm igen och det känns vemodigt, tråkigt och alldeles alldeles underbart såklart för jag är en riktig hemmaråtta. Jag trivs i tystnaden i delsbo, vi tar promenader i skogen, hänger med familj och jag som är så otroligt familjefokuserad (besatt?) tycker det är viktigast av allt.
 
Men isoleringen i skogen frustrerar också. Gör saker tydligare. Tankar blir tydligare. Åsikter. Men också andras bemötanden, värderingar och uttryck. Om jag får vara så pass luddig. Jag känner mig ofta helt utbränd efteråt. 
 
Då är det skönt att komma hem. 
 

Av Natashja // Lady Dahmer

Ni har verkligen kommit rätt om man säger så. Jag är en riktig glädjespridare, fast tvärtom. En bitter surkärring utan dess like som skriver om feminism, kroppen, fatshame, föräldraskap och om att vara kvinna i ett patriarkat.

Kvinnosakskvinna. Feministinfluensa. Din problematiska favorit.

Mig blir ni snart kär i!

0 svar på ”Tillbaka till eh”rutiner”….”

Fattar precis. Vi flyttade från stan till "landet" (inte egentligen men en bit utanför pulsen sas) och alla ens tankar och känslor lev så mkt mer påtagliga där ute, utan stadens ständiga stimulans liksom. Jobbigt ibland men också skönt och "nyttigt".

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *