Kategorier
Vardagstrams

Två”nya”lampor till nya huset

 
Har jag berättat att jag typ ÄLSKAR lampor? Fast de ska gärna vara lite knasiga och gärna personliga. Ni har väl sett min trädlampa
 
I Hudiksvall så ligger världens bästa loppis. Vilken guldgruva det är egentligen. Bortsett från att vi alltid hittar flera saker vi fullkomligen dör över så är allt sjukt prisvärt. (dvs billigt) I stockholm så är priserna hutlösa. Ja, t.o.m på loppisarna. 

Av Natashja // Lady Dahmer

Ni har verkligen kommit rätt om man säger så. Jag är en riktig glädjespridare, fast tvärtom. En bitter surkärring utan dess like som skriver om feminism, kroppen, fatshame, föräldraskap och om att vara kvinna i ett patriarkat.

Kvinnosakskvinna. Feministinfluensa. Din problematiska favorit.

Mig blir ni snart kär i!

0 svar på ”Två”nya”lampor till nya huset”

Åh vilka fina lampor! Trädlampan var ändå bäst. Är själv sugen på nåt liknande, dock är inte han jag delar möblerna med lika road av såna grejor. Dessutom är risken stor att terroristen här hemma ("Fågel") sätter i sig rubbet snabbare än man hinner plugga in skiten. Men fint, det är det!

Har förresten länkat till dig i mitt första blogginlägg, hoppas ok!

Vad härlig trädlampan var, älskar när man fyller sitt hem med personliga saker. Det är ju detta man vill se i inredningstidningar, man blir ju riktigt inspererad 😀

Du råkar inte komma ihåg var du köpte dödsskallarna(bilden över rådjuren)?. De var ju skitcoola 😀

Svar:
döskallarna är gjorda i ben och halsbanden kallas ”mala” i singular. (radband) Jag hittar dem på tradera eller ebay.
LADY DAHMER™ | postpatriarkal feministfitta

Bordslampan är helt underbar. Påminner väldigt mycket om en som min farmor hade när jag var liten. Jag skulle hemskt gärna vilja ha en själv, men mannen jag lever med sparkar bakut när jag pekar på dem på Myrorna.

Åh, supersnygga.

Alltså över lag, ju längre upp norrut du kommer i Sverige blir loppisarna både bättre och billigare. Mina favoritloppisar ligger i sundsvall och östersund.

dock kan jag rekomendera de som är annordnade av Erikshjälpen här i Stockholm. De är verkligen billiga OCH bra.

Priserna på Myrorna, Stadsmissionen mfl är verkligen hutlösa de flesta ggr. I Skärholmen finns massa fula (skavda, fläckiga) bord för typ 5-700kr….Jag hoppas att inte ens mina fellow Stockholmare är så dumma och går på det.

Ute i landet ser man likadana bord för 20kr..

Jag jobbar på en loppis i en mindre stad och har hört många säga att det är otroligt billigt där. Kan hålla med om det. Jag kommer från Helsingborg egetnligen och varje gång jag åker ner förvånas jag över att det även där är fruktansvärt dyrt för saker som i butiken jag jobbar i, skulle kosta nästan inget alls. Hade faktiskt några stockholmare där i somras som tagit med släp och allt för att storshoppa 😀 . De fyllde det med bord, stolar, hyllor, ja allt och betalade verkligen inte mycket. Man skulle inte kunna få ens en soffa för priset de betalade.

Visst är vissa saker dyra och man kan inte direkt fynda de där populära sakerna som teak och string hyllor för de sätter priser som dårar ibland. Men ska man bara ha helt vanliga saker så är det enormt billigt 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *