Kategorier
Vardagstrams

Vi välkomnar Apan Satt i Granen till Allt för Föräldrar

Idag tycker jag att vi tar och hurrar lite för att min favoritbloggare tillika BFF Anna // Apan Satt i Granen har börjat blogga hos Allt för Föräldrar. 
 
 
Apan Satt i Granen är ju en ganska ovanlig mammabloggare och hon sticker definitivt ut bland alla bleka sponsrade Odd Molly-Hunterstövlar-bloggare och blir ett färgglatt tillskott till AFF. (obs. Ej nåt fel på dem.)
 
Anna bor mitt på södermalm, hon är nybliven trebarnsmamma med thailändska rötter. Hon pluggar till svensklärare och extraknäcker som modell. Hon älskar kitsch, Roller Derby, färger och det SYNS när man kommer in.
 
Hon bloggar inte om dagens outfits eller events hon varit på eller produkter hon gillar (sponsrats med) och det är just det som är hennes styrka för hon är genuin och varm och rolig och framförallt intressant. Hon bloggar om föräldraskapet (ärligt och brutalt och kärleksfullt) och om vardagen fast inte på det där tråkiga leffe-det här åt jag idag-viset. 
 
Om ni inte redan läser/prenumererar på hennes blogg så tycker jag definitivt att ni ska börja NU. 
 

Av Natashja // Lady Dahmer

Ni har verkligen kommit rätt om man säger så. Jag är en riktig glädjespridare, fast tvärtom. En bitter surkärring utan dess like som skriver om feminism, kroppen, fatshame, föräldraskap och om att vara kvinna i ett patriarkat.

Kvinnosakskvinna. Feministinfluensa. Din problematiska favorit.

Mig blir ni snart kär i!

0 svar på ”Vi välkomnar Apan Satt i Granen till Allt för Föräldrar”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *