Kategorier
Vardagstrams

Apropå reklam

Ni har kanske lagt märke till att ALL reklam försvunnit från bloggen. Detta är tillfälligt. Jag har lämnat Allt för föräldrar men förhandlar med andra annonsörer. Reklam kommer finnas på bloggen i samma utsträckning som tidigare pga att detta är min faktiska försörjning.
Inlägget nedan handlar om att tillfälligt UTÖKA detta men jag ställer mig fortfarande tveksam till det steget. Kanske starta en insamling är mer rimligt? Eller nåt sammarbete med ett seriöst och bra företag?
Fan jag vet inte. Oroa er inte dock. Det löser sig. Det är tråkigt men inget allvarligt eller farligt som hänt och alla mår bra. (Nåja)

20130722-101222.jpg
Idag är det soligt i Segersäng men vi börjar dagen med kräksfest! (Fast kräk känns inte liiika illa när man bor i hus och det är en solig sommardag!)

Av Natashja // Lady Dahmer

Ni har verkligen kommit rätt om man säger så. Jag är en riktig glädjespridare, fast tvärtom. En bitter surkärring utan dess like som skriver om feminism, kroppen, fatshame, föräldraskap och om att vara kvinna i ett patriarkat.

Kvinnosakskvinna. Feministinfluensa. Din problematiska favorit.

Mig blir ni snart kär i!

0 svar på ”Apropå reklam”

Jag tycker du kan göra båda två.
Alltså reklam och en insamling! Och ett samarbete. Haha. Men alltså, ju snabbare du får de här pengarna desto snabbare kan du ju gå tillbaka som vanligt.

Vi startade också med kräkfest men tack och lov pga av att 3-åringen somnade ifrån middagen igår och var tom i magen. Lite juice, en tupplur och sedan hade blodsockret stigit och han är nu bra igen. Hoppas ni repar er snabbt och som sagt. Gör vad du måste för att lösa problemet!
Principer är till för att brytas!!!

Klart du ska skriva några sponsrade inlägg och få in lite pengar. Inte rimligt att du jobbar gratis, speciellt när ni precis köpt hus och antagligen redan tagit av besparingarna.

hey!
Har du sett filmen ’too much pussy’? Sitter och kollar på den nu och trillade samtidigt in på din blogg och kom på att det vore intressant att höra vad du tycker om den?

Jag tycker att UC:s inlägg där hon tydligt skriver att det är i samarbete med [valfritt företag] är helt ok och rimliga. Det är bara att titta i valfritt magasin, mer än hälften av sidorna är reklam och det kan väl iofs vara störigt men är ju en stor del av deras intäkter. Och då tar de ändå betalt för själva produkten också.
Vi läser än så länge bloggar helt gratis, och det är bra men ni som driver de större bloggarna behöver också kunna försörja er. Jag tänker väl att det kan vara en poäng i att hitta företag som du känner att du kan ställa dig bakom, och samarbeta med dem. Du behöver ju inte hjälpa till och sälja saker som du tycker är oetiska, vidriga eller bara känns fel. Hoppas att allt löser sig till det bästa!

Personligen har jag lite svårt med insamlingar.
Men jag förstår inte var för du inte har ”sålt dig” tidigare?
Och lite sponsrade inlägg, inom rimliga gränser behöver heller inte vara fel
Tänker lite såhär: jag säljer mig varje dag jag går till jobbet.
Varje dag måste jag representera mitt företag och stå för deras (inte alltid genomgoda) agerande
Varför skulle inte du kunna sälja dig för ditt jobb?
Btw, hoppas bara det är världsliga saker som har hänt, att något gått sönder eller liknande.
Så att barn och familj är friska

Alltså, jag tycker ju du är så bra jag lätt skulle kunna tänka mej betala en slant i månaden eller liknande för att läsa. Dom nån ovan skrev: grnom en slags pay tjänst, eller kanske a la aftonbladets ”plus” för att ta del av nåt extra bra eller sådär. Och är jag helt okej så är säkert många av dina läsare också det!! Du ger mej mycket, klart du ska ha betalt! Hur många läsare har du inte?! Lek med tanken att en tiondel lägger en futtig tjuga som tack för alla FANTASTISKA inlägg hittills. Im just sayin…
Styrka!
Ps – tycker inte alls det är konstigt om du skriver lite sponsrade inlägg. Heeeelt okej å jag tappar verkligen inte varken respekten eller lusten att läsa mer. Heja dej.

Jag förstår inte vad folk har emot reklam på bloggar egentligen, det är väl ändå bloggens innehåll som är intressant. Liksom om reklamen är så störande, skaffa AdBlock eller liknande så syns den inte..?
Och som du säger, det är ju din försörjning etc. – tror inte för en sekund att kvalitén på dina inlägg helt plötsligt skulle bli sämre. Go for it!

Du får gärna ha reklam för bantningspiller och Ryan Air om det är det som krävs. Reklamen är ju såklart en del av siten och varumärket, men fyller man själva bloggen – som faktiskt är det centrala innehållet med så mycket klokt, tankeväckande och upplysande kan det vara vad som helst i en banner på sidan. Speciellt när det inte är skjutet under stol med att det är av en faktisk anledning som verkar väldigt vettig.
GIRLPOWER TILL DIG.

[…] Lady Dahmer/Natasjha skrev i morse om att hon eventuellt kommer behöva skriva lite sponsrade inlägg, eftersom hon inte längre skriver för Allt För Föräldrar och nu behöver en större summa pengar och ja, bloggen är ju hennes försörjning. Och hennes läsare svarar så vänligt att det är klart hon ska skriva lite sponsrade inlägg för även om de förstås inte gillar reklam egentligen så är det klart LD ska tjäna pengar. Lite hårdare tongångar går att hitta bland kommentarerna hos Bloggkommentatorerna (something something om att sälja sin själ), som även de tycker att det förstås är helt okey att LD tjänar pengar på bloggen. Om man med ”bloggen” menar ”reklam”. […]

skärp dig! klart du ska tjäna pengar på det du gör! kan du vara snäll bara att inte ta in reklam som rör på sig, det är sjukt jobbigt att läsa på en sån sida. och självklart inga ”bantnings mirakel kurer”. kom ihåg att värdera dig och din blogg! <3

Detta tror jag inte på. Hon skulle tappa på tok för många läsare för det. Vet många (inkl. mig själv) som inte ens betalar för läsa en tidning. Hellre reklam (säger jag som använder AdBlock).

Nynäshamns kommun har en vikariepool (vård, omsorg, dagis). I Ösmo finns även flera ställen så som t.ex. Ösmohemmet, boende för ensamkommande flyktingbarn, samt några äldreboenden. Även timvik som personligassistent brukar finnas. Som vikarie behövs inte alltid utbildning och du har ju erfarenhet inom omsorg så då går det nog lättare.
Om det är akut behov av pengar kanske ni kan sälja lite saker på blocket. Hoppas det löser sig.

Jag ser inte din blogg enbart som nöje, jag ser den som utbildning med. Du öppnar mina ögon och får mig att ifrågasätta saker jag aldrig ens reflekterat över innan.
Det är som att du hållit en kurs och det är få kurser som är gratis. Därför skulle jag kunna tänka mig att betala en slant.

Jag har addblocker, och säkerligen många med mig, så jag har aldrig sett någon reklam öht. Men hoppas att du hittar något bra sätt att sponsrad på, och jag tror att det inte är omöjligt att få ihop en bra slant genom insamling från läsare. Lycka till!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *