Kategorier
Vardagstrams

Drogögon mitt i ansiktet

20130728-131826.jpg

20130728-131832.jpg

20130728-131837.jpg
”Braaaaaaainsss”

Av Natashja // Lady Dahmer

Ni har verkligen kommit rätt om man säger så. Jag är en riktig glädjespridare, fast tvärtom. En bitter surkärring utan dess like som skriver om feminism, kroppen, fatshame, föräldraskap och om att vara kvinna i ett patriarkat.

Kvinnosakskvinna. Feministinfluensa. Din problematiska favorit.

Mig blir ni snart kär i!

0 svar på ”Drogögon mitt i ansiktet”

Om din son tar studenten, finns det inte riskt då att han kniper ett arbete framför en kvinna? Hur ställer du dig till det? Han är dessutom vit och kille, i den värsta av världar heterosexuell, hur ställer du dig till det? Om så skulle vara fallet kommer han säkerligen titta på stereotyp porr i framtiden! Hur ställer du dig till det? Många frågetecken här..

Jag kanske missförstår dig, men jag tror inte LD skulle sörja om Tamlin visar sig vara hetero. Sånt kan ingen styra över. Det finns massor av människor som ser på porr, kvinnor, män, färgade, vita, heteros, homos osv. Och massor av vita, straighta män som inte tittar på porr!

Kan inte du skriva lite om Paulo Robertos besök i ”Hemma hos Hannah & Amanda”? Han betedde sig som ett praktarsel, iaf vad en kunde utläsa av det som visades i tv. Du är bäst!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *