Kategorier
Vardagstrams

Kalaset var en hit!

Tamlin tyckte om att vi sjöng för honom. Han sjöng med. Och hurrade med. Ärvt mammas självgodhet.

20130720-200728.jpg

20130720-200817.jpg

20130720-200834.jpg

Av Natashja // Lady Dahmer

Ni har verkligen kommit rätt om man säger så. Jag är en riktig glädjespridare, fast tvärtom. En bitter surkärring utan dess like som skriver om feminism, kroppen, fatshame, föräldraskap och om att vara kvinna i ett patriarkat.

Kvinnosakskvinna. Feministinfluensa. Din problematiska favorit.

Mig blir ni snart kär i!

0 svar på ”Kalaset var en hit!”

Så galet härlig tårtbild! 🙂 Jag fyller år semestertider och mina bröder under ickesemestertider men har nog aldrig reflekterat över att det var färre människor på mina kalas – tror varken min mor eller far gjorde en ”grej” av det och det slog mig först nu att det var skillnad 🙂 Se där!!
På tal om inget. Tror du inte stackars Paula fick skit av en ”Läkarstudent” för att hon och, de av läkarstudenten kallade alkisarna till mammor, hade fest och drack på sin födelsedag. Ack denna sjuka värld av åsikter…

Bara en fundering, ingen kritik, jag är bara nyfiken på hur du tänker: Varför gynnar du över huvud taget företagen som tillverkar könsstereotypa produkter (hello kitty, prinsessmuggar)? De vet ju liksom inte att du handlar till en pojke. Min pojke har teservis från Ikea och på kalaset hade vi Ann Söderlunds kalas-set från Maxi.

Jag skulle kunna kontra med: Varför gynnar du en nazist som skattefuskat, snuvat sina anställda OSV. (Ikea)?
Jag gillar Hello Kitty och jag är mer angelägen att pusha min pojke att våga vara ”tjejig” samt ge honom en bredare skala än att ta ställning mot företag.

Vacker duk, var är den köpt och vilket märke?
Jag är född på julaftonen och hade inte alls stora kalas när jag var liten, av förklarliga skäl. Det är faktiskt inget jag på nåt vis led av då, men det kanske är skillnad nu. Men ena sonen har haft sina kalas på sommaren och det har inte varit nämnvärda problem med det.

Era tårtor ser alltid så jäkla inbjudande ut! Vill bara trycka ner ansiktet i dem och sörpla i mig!
Är det vanliga gräddtårtor med übermycket dekoration eller?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *