Kategorier
Vardagstrams

Regn och mys

Idag regnar det så vi sitter i soffan och myser. Jag ser på charmed och Ninja tittar på meningslösa youtubeklipp och Tamlin är mest bara så där jävla söt som han är. Han har världens minsta pluttgulleröst och vill pussas och kramas och luktar honung. Tre bast har han hunnit bli. Jag minns inte att Ninja var så liten när hon var tre.

20130730-185104.jpg

20130730-185110.jpg

20130730-185118.jpg

Av Natashja // Lady Dahmer

Ni har verkligen kommit rätt om man säger så. Jag är en riktig glädjespridare, fast tvärtom. En bitter surkärring utan dess like som skriver om feminism, kroppen, fatshame, föräldraskap och om att vara kvinna i ett patriarkat.

Kvinnosakskvinna. Feministinfluensa. Din problematiska favorit.

Mig blir ni snart kär i!

0 svar på ”Regn och mys”

Aw! Sötkorvar!
Tiden går så alldeles fort … Tycker väl du nyss var gravid med Tamlin jag .. ?!
Min lilla människa som jag nyss krystade ut med dunder och brak fyllde nyss fem. Hur gick DET till lixom?
Men jag antar att det skall vara så – Och Liite skönt är det allt att dom blir äldre! 😉
Eller planerar ni fler små kids kanske? 😉

Hej LD och alla andra. Jag hittade några viktiga och intressanta artiklar igår kväll angående ett mord på en kvinna i Sverige. Har detta uppmärksammats i Sverige (jag vet inte för jag bor inte där längre)? Något att läsa en regning dag kanske……
Tankar, åsikter? Kram pa er alla! ❤
http://titsandsass.com/the-bloody-state-gave-him-the-power-a-swedish-sex-workers-murder/
http://titsandsass.com/the-week-in-links-july-12th/
http://titsandsass.com/the-week-in-links-july-26th/

Min yngste är nu lika gammal som den äldste var när han blev storebror. Jag minns storebror som ungefär samma, men jag tror att om några månader så kommer jag att ha samma fundering som du. Det hände något i mitt sätt att betrakta min äldste just när han blev storebror.
Jag kommer fortfarande ihåg när jag träffade honom efter 1,5 dygn när lillebror föddes och jag vet att jag reagerade på hur stor han var. Det var precis som han vuxit flera cm samtidigt som han blev storebror och sov borta själv för första gången.
Vi hade också regnmys igår, barnen tittade på film och jag sydde, men idag så hoppas jag på uppehåll för jag behöver göra lite nytta idag som tvätta och pyssla i trädgården. Inget av det tycker jag dock är särskilt betungande utan faktiskt ganska trevligt. Speciellt som nu när jag är på landet och kan få hänga ut tvätten (om regnet håller sig borta).

Man får passa på att mysa när det regnar 🙂 Jag minns mest att regniga sommardagar var DÖDEN när jag var barn. Fanns inget vettigt att göra, man ville bara få gå ut i solskenet och leka men istället satt man planlöst och lekte med bröderna eller slöglodde på sega program på TV. Det bästa var ju dock när mamma hyrde film åt oss de dagarna. Att ligga under soffbordet i källaren och titta på Neverending Story är ju GANSKA awesome när det spöregnar utanför fönstret 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *