Kategorier
Vardagstrams

Så Så här ser en riktig powerring ut!

20130702-164000.jpg
Igår trillade den här fantastiska ringen in i min brevlåda. Jag måste visa upp den. Mina böner är besvarade för åh ni vet ju hur mycket jag älskar fittor! Och det visste ju Katarina Gröndahl // Proud Pussy som knåpar ihop dessa.
Isabella Löwengrip öschar ju om sin ”powerring” som tydligen går att köpa i butik men herrejävlar, kan det bli mer power än så här?

20130702-163950.jpg
Så hur avundsjuka är ni nu?
(Katarina har även ett instagramkonto för er som är intresserade! @pp_official heter hon där)
Ja just ja. Hon skickade med en bonusgåva som var HELT PERFEKT!

20130702-164903.jpg
Tjejsamlingen växer. Vill ni bidra så får ni. Ahem.

Av Natashja // Lady Dahmer

Ni har verkligen kommit rätt om man säger så. Jag är en riktig glädjespridare, fast tvärtom. En bitter surkärring utan dess like som skriver om feminism, kroppen, fatshame, föräldraskap och om att vara kvinna i ett patriarkat.

Kvinnosakskvinna. Feministinfluensa. Din problematiska favorit.

Mig blir ni snart kär i!

0 svar på ”Så Så här ser en riktig powerring ut!”

Powerfittor ja, fattar inte varför folk säger att någon som är tuff har ”balls”. Vad är starkt eller tufft med pungkulor, de är ju inte särskilt tuffa alls med tanke på att de kan få ägaren till dem att svimma bara man snärtar dem. Fittor däremot kan ju både ha en människa i sig i 9 månader och sen klämma ut den, det kan ingen pung göra!

Jag undrar om du läst boken ”flickan och skulden” av Katarina Wennstam? Jag köpte boken ”under det rosa täcket” efter jag börjat läsa din blogg. Tänkte därför tipsa tillbaka om en bok du kanske finner intressant. Skrämmande,nyttig och provocerande sommarläsning kanske?

Åh JA, en sådan måste jag ha! När jag skilde mig var det sjukt nog min fina vigselring jag saknade mest. Och jag har velat ha något annat på fingret, men inte vetat vad – men ja, det kan knappast bli bättre än såhär.

cool ring!!!
Jag brukar googla för att hitta dina gamla inlägg när jag söker argument, gillar ditt sätt att argumentera – så träffsäkert!
Men nu går det inte att googla och hitta dom och sen få sitta kvar i det gamla inlägget utan att bli kastad in sidan med senaste inlägg.
Kanske jobbar du på det problemet men bara så du vet att jag vill kunna läsa inlägg via google än bara leta genom dina arkiv, är för lat för det 😉

Yippie YAY att jag kom ihåg rätt med rådjuret, blev helt osäker när jag packade ner det. (hade iofs varit mkt roligare om jag mindes fel, en skitliten rådjursvas wtf?)
Tack för fina ord och länkar. Och HURRA att du gillar ringen. You rock!

Varför sätter du citationstecken och skriver ”powerring” med referens till Isabellas powerring? Jag har svårt att läsa det på något annat sätt än att du vill uttrycka att den är lite mindre på riktigt än din och jag förstår inte varför det skall göras en jämförelse ö h t.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *