Kategorier
Vardagstrams

Grattis Apan Satt i Granen somär AFF’s nya toppbloggare!

 
Igår blev Anna // Apan Satt i Granen ny toppbloggare hos oss på Allt för Föräldrar. Det tycker jag att vi firar genom att börja prenumerera på hennes blogg. Hon har lovat att städat skrivbordet om hon når 1000.
 
Det här är hennes skrivbord:
 
 
Notera att det inte bara är stökigt utan även extraknäcker som förrådd och soptipp.  
 
Anna skäms för sitt stökiga hem men jag vågar påstå att hennes färgglada stök är ett fräscht nytänk i jämförelse till allt det tillrättalagda som vi ser inte bara i bloggvärlden utan i våra vänners hem.

Av Natashja // Lady Dahmer

Ni har verkligen kommit rätt om man säger så. Jag är en riktig glädjespridare, fast tvärtom. En bitter surkärring utan dess like som skriver om feminism, kroppen, fatshame, föräldraskap och om att vara kvinna i ett patriarkat.

Kvinnosakskvinna. Feministinfluensa. Din problematiska favorit.

Mig blir ni snart kär i!

0 svar på ”Grattis Apan Satt i Granen somär AFF’s nya toppbloggare!”

Mitt skrivbord ser nästan exakt likadant ut 🙂 Och önskar att jag kunde påstå att det bara var skrivbordet… Blir väldigt glad varje gång jag träffar på en besläktad själ, som inte med "stökigt" menar "det ligger en tidning på bordet och jag har inte dammsugit sedan igår" utan faktiskt menar STÖKIGT.

Hehe, jag måste alltid sitta vid mina kollegors skrivbord på jobbet eftersom mitt eget är så… trångt.

Kul för Apan! Hur gör man egentligen för att bli bloggare för nån särskild site eller tidning? Det känns så jäkla lyxigt, inte bara att man får lite mer tid (i och med betalning, även om den är ringa) utan också vetskapen om att "jag förväntas skriva om xx" eftersom man förmodligen blivit anlitad för nåt särskilt.

Svar:
är man tillräckligt bra bloggare eller har tillräckligt hög statistik så kan man bli kontaktad eller så kontaktar man själv den portal eller tidning eller sajt man vill toppblogga hos!
LADY DAHMER™ | postpatriarkal feministfitta

Helt enkelt 🙂 Tack för svar! Att vara en bra bloggare är förstås det viktigaste, så långt hade jag tänkt själv 😉 Det är ju så vansinnigt kul att skriva, men tiden sviker ju. Lyx att kunna göra på heltid, eller åtminstone deltid.

Prenumererar förresten redan på Apan, via bloglovin och facebook. Dragit mitt strå till skrivbordsstädarstacken så att säga!

Svar:
det krävs ju en del jobb tyvärr, man måste vara så jävla aktiv – inte bara på bloggen, utan utanför den för att andra ska hitta dit. Man tjänar ju pengarna på statistiken, ju mer läsare desto mer inkomst. Men jag började ju också på noll. Och det gjorde Anna med. 🙂
LADY DAHMER™ | postpatriarkal feministfitta

Ett stökigt skrivbord tyder på en kreativ personlighet har jag hört…och det tror vi väll på 😉

Tack för en superblogg LD, igår satt jag och kollade igenom dina videoinlägg…kommer det fler som känns lika personliga som de första? Jag gillar de andra också när du hänger med Anna och Cissi, men de från din vardag är helt klart bäst!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *