Kategorier
Vardagstrams

Hemma

20130630-190700.jpg

20130630-190713.jpg

20130630-190723.jpg

20130630-190851.jpg

Av Natashja // Lady Dahmer

Ni har verkligen kommit rätt om man säger så. Jag är en riktig glädjespridare, fast tvärtom. En bitter surkärring utan dess like som skriver om feminism, kroppen, fatshame, föräldraskap och om att vara kvinna i ett patriarkat.

Kvinnosakskvinna. Feministinfluensa. Din problematiska favorit.

Mig blir ni snart kär i!

0 svar på ”Hemma”

Ser underbart idylliskt ut! 😀
Vet inte om någon sagt det, men skulle vart kul om du lagt in tips på bloggare samt tips på böcker eller liknande om feminism/genus m.m ! 🙂

Röker Oskar? :O visste inte det. Hur ställer du dig isåfall till det? Minns att du har skrivit en hel den om rökning och passivrökning osv.
Röker själv, önskar att man hade självdisciplin och viljan till att sluta 🙁

HAHAHA, underbart! Jag och sambon sitter och dör lite här, jag tänkte först ”hur fan har en bild på oss hamnat här?!”. Jag har samma frilla varje dag, sitter likadant, gör samma ansiktsuttryck och pose på bilder. Sambon har rakad skalle, likadant skägg, pilotbrillor, håller ciggen likadant och har alltid samma kroppshållning, pose, ansiktsuttryck osv på bild. Sjukt!!

Åh! Jag liksom lever mina husdrömmar genom dig just nu känner jag. Jag vill bara ha mer, och mer, och MER. Får nästan hus-kåtslag. För oss är hus låååångt borta, någonstans i en diffus framtid, men det känns ju helt okej när man åtminstone får dregla över andras flyttar! Feed me fler inlägg om erat drömboende, please. Älskar Bullerbyidyllen!

Blir så väldigt avundsjuk på folk som kan flytta till hus. Kommer själv sitta fast i vår hyresrätt för resten av livet. Det är otroligt fint i Segersäng och ni kommer nog trivas väldigt bra. Grattis till nya boendet.

Hittade precis detta på DN: Ny lag.
√ Skärpt sexualbrottslag
Begreppet ”hjälplöst tillstånd” ersätts av det vidare begreppet ”särskilt utsatt situation”. Det innebär att fler fall av sexuella utnyttjanden kriminaliseras som våldtäkt.
När det gäller vad som anses vara grovt sexuellt övergrepp mot barn utvidgas begreppet till att omfatta fler handlingar. Dessutom höjs ministraffet från fängelse i sex månader till fängelse i ett år.
Kunde inte låta bli att fira lite. En liten seger.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *