Kategorier
Vardagstrams

Jag och Cissi på Maxim i höst!

Hej förlåt, jag har försummat er men jag tänkte kompensera med det här:
 
 
 
Ni kan läsa mer här; penntricket.se

Av Natashja // Lady Dahmer

Ni har verkligen kommit rätt om man säger så. Jag är en riktig glädjespridare, fast tvärtom. En bitter surkärring utan dess like som skriver om feminism, kroppen, fatshame, föräldraskap och om att vara kvinna i ett patriarkat.

Kvinnosakskvinna. Feministinfluensa. Din problematiska favorit.

Mig blir ni snart kär i!

0 svar på ”Jag och Cissi på Maxim i höst!”

Hej Natacha! Jag blev saaaaaaaaaaaaaaaaaa glad nar jag sag detta och vill SA JAVLA GARNA se denna forestallning men jag bor i London och kommer inte vara i Sverige nar detta sker !!!

SNALLA SNALLA RARA BASTA – kan ni filma forestallningen?? Jag lovar att kopa en kopia!!

Snalla snalla!

Vad roligt, jag kommer definitivt att gå.

Undrar dock om titeln är lite på skämt eller om det finns några "riktiga kvinnor"? Det är väl alla kvinnor? Kan tolkas på så många sätt. Antar det kommer fram i föreställningen 🙂 Så himla häftigt att detta blev verklighet!

Haha, otroligt hur svårt det är för ironi att gå hem på nätet… Kan verkligen inte förstå hur man kan missa vad "riktiga kvinnor" syftar på. (RIKTIGA KVINNOR FÖRSTÅR VAD NI MENAR!!!!) 😉

Så jäkla roligt med föreställningen! Köper biljett direkt imorgon!

Fan vad bra titel. Minns såväl när jag gjorde testet, både som 14åring och nu efter två graviditeter. Som 14åring blev jag så jävla lättad att pennan inte fastnade. Och nu brydde jag mig inte, dock gjorde jag det där jäkla testet. Skulle mina två döttrar stå med nån jäkla penna som 14åringar skulle jag ta den där jäkla pennan och knäcka den itu. Aldrig mer en penna under brösten. Nu kör jag pennor mellan alla valkar på magen och där sitter de fint. Som små pennskrin i äkta skinn.

Alla som köpt biljett måste ju sedan outa vilken av föreställning de ska gå så att vi kan hälsa på varandra tycker jag! Vi får skriva våra signaturer i pannan eller liknande så man vet vem man bör säga hej till 🙂

Men gudars så irriterad jag blir av att läsa vissa kommentarer på Allt om Stockholm. Buääääh, jag klarar verkligen inte av folk som missförstår på det där sättet och bara spyr ur sig spydigheter. Artikeln om föreställningen var ju för övrigt skitbra! (även om Uggla-grejen kändes lite otippad?!)

Jag ser fram emot detta!!

KUL att så många är så peppade! Biljetterna släpps kl 10 idag tisdag fm (11:e) och kostar 240 kr ordinarie och 190 för studenter. Tänk på att det är begränsat antal platser så först till kvarn. Puss på er.

Fan vad kul för er!!! Grattis!!! Bilden är ju helt jävla underbar förresten, jag skrattade högt rakt ut (händer väldigt sällan)!! Men så typiskt att jag inte kommer kunna gå, jag har precis gjort av med hela semesterkassan på en weekend till, just, Stockholm. Och så kommer jag leva på CSN i höst… Snälla, kan ni inte se till att den blir filmad och så kan ni sälja på dvd?! Jag förhandsbokar ett ex direkt i så fall!! Grattis igen!! 😀

Jag har en fråga angående er målgrupp; vem är er målgrupp? Skulle en man få ut något av att gå på föreställningen? (med tanke på att titeln på ticnet är "Penntricket och andra råd till riktiga kvinnor"). Jag har nämligen köpt två biljetter och funderar på om jag ska bjuda med min pojkvän eller pappa eller om det är bättre att ta med mig en väninna.

Svar:
jag tycker absolut du kan ta med männen!
LADY DAHMER™ | postpatriarkal feministfitta

Men åh! Jag hoppas på ett stort genomslag av två anledningar; ett, för det hade varit så jävla roligt för er skull och två, för att då kan ni komma ner och hålla föreställningen i Malmö (så jag också kan se er!) Men bryt ett ben, som man säger!

Köpt biljett!

Och till den ovan som frågar om det är nåt för män säger jag spontant: JA! Mängder av kvinnor går och ser Alex Schulman, Jonas Gardell, Henrik Schyffert och Fredrik Lindström utan att alls tänka tanken om det angår dem. Ta med pojkvänner/killkompisar/pappor/bröder!

…säger jag i alla fall. Men det skulle vara roligt att läsa vad DU tänker om saken, LD. Bloggämne 🙂

Hej Natashja!

Är det en föreställning som man kan ta med sig sin man på eller lämpar den sig bättre att gå utan?

Svar:
Ta med mannen!
LADY DAHMER™ | postpatriarkal feministfitta

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *