Kategorier
Vardagstrams

Nu går det att köpa biljetter till föreställningen

Biljetterna kostar 240:- för vanligt folk och 190:- för studenter. Och kan köpas på ticnet.se.
 
 
Ta gärna med er man. Det kan vara lätt att tänka att män inte är målgruppen pga att de inte kan ”identifiera sig med kvinnor” på det sättet men vi kvinnor har ju å andra sidan aldrig några större svårigheter att kunna identifiera oss med män eller ta till oss föreställningar, litteratur eller annan konst, film eller musik skrivna av män ur manliga perspektiv och erfarenheter. Tänka sig liksom. 
 
Så ta med honom. Eller lämna’n hemma om du hellre vill det. 
 
 

Av Natashja // Lady Dahmer

Ni har verkligen kommit rätt om man säger så. Jag är en riktig glädjespridare, fast tvärtom. En bitter surkärring utan dess like som skriver om feminism, kroppen, fatshame, föräldraskap och om att vara kvinna i ett patriarkat.

Kvinnosakskvinna. Feministinfluensa. Din problematiska favorit.

Mig blir ni snart kär i!

0 svar på ”Nu går det att köpa biljetter till föreställningen”

Jag tar med mig min pojkvän och två kompisar av båda könen för jag tänker att de behöver lära sig mer om feminism i allmänhet ^^ den 16 längst fram längst ut till höger!

Låter skoj, biljetter ska bokas bums!

Måste baa säga att det sticker lite i ögonen när jag ser dig skriva "er man", det förutsätter ju liksom att läsaren är hetero..

Svar:
Det var många som undrade om de borde ta med sin man. Det är dem jag riktar mig åt. Inte åt singlarna eller flatorna. 🙂
LADY DAHMER™ | postpatriarkal feministfitta

Jo men nog ska karrr´n med! Jag har ju hela mitt liv tvingats se en massa mansfilm, läsa manslitteratur och lyssnat på tusentals manliga män i olika sammanhang så det här blir nog bra (skämt åsido,så är han lika peppad som mig :))

Åh…jag hade så gärna velat fara och se. Men jag bor i Skellefteå och är dessutom hög gravid just då så det passar sig inte för min del. Men se till att vara grymma så ni måste turnera sen 😉

Varför skulle det vara mitt i veckan?? Hade redan planerat att göra en weekend och se showen och hälsa på lite släkt och vänner i samma veva men det körde sig ju :-((((( Hoppas ni kör mer föreställningar alternativt kommer uppåt i landet!

"Biljetterna kostar 240:- för vanligt folk och 190:- för studenter."

Jag gillar att du precis typ kallade studenter för ovanligt folk.. 😉 Kan tyvärr inte gå, kom till Göteborg!!

Svar till mamman; det kanske inte är lämpligt att ha med småbarn med tanke på ljudnivåer? De har ju extra känslig hörsel så jag rekommenderar hörselskydd i så fall! 🙂

Klok tanke! Har ett par hörselskydd i beredskap och får väl gå ut om det inte funkar. Eller ha pappan, barn + syskon i foajén om det blir hungertajm. Jag VILL så gärna se, men inser att det kan bli på alla andra familjemedlemmars bekostnad.

@ Stina

Jag menar att jag kommer att behöva ha med mitt ammande barn, om jag ska kunna gå. Anledningar till det känner jag inte att jag behöver förklara eller försvara här. Det enda jag kan säga är att det inte kommer att röra sig om 2h för min eller familjens del.

Åh, vad jag hade velat se den. Tyvärr har jag för långt till Stockholm för att ta mig dit en dag mitt i veckan. 🙁

Men det kanske kommer fler tåg?

Lycka till och kör så det ryker.

Hoppas ni får möjlighet att göra den här föreställningen utanför sthlm också. Glöm inte de norra delarna av Sverige, som alla andra evenemang gör. Kom till Sundsvall, Umeå, Piteå, Kiruna, Jokkmokk, Östersund, Luleå, Skellefteå!

Hej Natasha!

Kul att se att Cissi och du tar eran vänskap och ert engagemang utanför studion. Jag och min fru hade gärna kommit och tittat, men då preliminärdatumet för födseln av vår förstfödda är i september kommer det nog bli svårt. Jag hoppas verkligen att det går bra för er och att det blir fler tillfällen i framtiden.

Ska bli fruktansvärt kul! Jag har köpt biljetter tillsammans med mor min och mannen får stanna hemma! DOCK blev han besviken eftersom han hade velat se er! Men jag och mamma behöver ensamtid 🙂 Hoppas på fler föreställningar i framtiden och kanske neråt i landet, så kommer vi båda två!

åh vad kul ska definitivt köpa biljetter när jag får mina pengar (fattig student). Det är ungefär vid min födelsedag också ^^ Drar med mig mamma eller killen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *