Kategorier
Vardagstrams

Nuär midsommaren över

Egentligen vill vi stanna en vecka till. En helg hinner man inte landa på men å andra sidan så går Oskar på semester nästa helg och då får vi lång semester i vårt nya hus och mot det så bleknar en vecka i Delsbo.
Men vi har hunnit med lite semestertraditioner och barnen har fått mysiga minnen att ta med hem.

20130623-160842.jpg20130623-160955.jpg20130623-161209.jpg

20130623-161910.jpg

Av Natashja // Lady Dahmer

Ni har verkligen kommit rätt om man säger så. Jag är en riktig glädjespridare, fast tvärtom. En bitter surkärring utan dess like som skriver om feminism, kroppen, fatshame, föräldraskap och om att vara kvinna i ett patriarkat.

Kvinnosakskvinna. Feministinfluensa. Din problematiska favorit.

Mig blir ni snart kär i!

0 svar på ”Nuär midsommaren över”

Hej =)
Måste ha missat er totalt på loppisen i Bricka 😉 men i och för sig så glodde jag ju mest på alla prylar och inte på folket! Haha
Hoppas ni haft en underbar helg och lycka till med nya huset =)
/Josse

Förbannat bra blogg har du Natasha! Du ger mig och säkert många fler inspiration att aldrig hålla käften.
Just nu går jag igenom ett helvete för att bygga upp mitt och min 18 månader gamla dotters liv igen efter att dotterns pappa fått sympati från samhället efter att ha misshandlat mig. Han dömdes skyldig till misshandel men slapp undan straff då han har cancer. Till saken hör att psykopaten är frisk nog att hänga med polare och bråka med mig ännu. Så här är vi. Jag och dottern. Bostadslösa och samhället har vänt oss ryggen (pappan, som dessutom är dömd för hustrumisshandel sen tidigare, har fått förstahandskontrakt på ny lägenhet efter att soc tvingade mig och dottern dra från vår lya vi hyrde i andrahand tillsammans).
Nu bloggar jag om eländet. Hoppas du vill kika in hos mig! Jag skriver om hur jag och dottern blivit pissade på efter att vi gått igenom helvetet med hennes psykopatfarsa. Hur vi blev hotade av socialen när jag gick dit och bad om hjälp.
I Sverige får man nämligen misshandla folk både psykiskt och fysiskt så länge du har en cancerdiagnos. Sen blir man tyckt synd om och hjälpt med ekonomi, samtaösstöd och bostad när ens offer flyr ifrån en.
Jag tror inte jag är ensam mamma att vara med om något sånt här, därför bör det uppmärksammas.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *