Kategorier
Vardagstrams

Oj oj oj, i natt….

Ja så här glada är barnen när de är med farmor!
troll7
Det blir vår allra första natt UTAN barnen. Allra första. Fattar ni!? Fan vad vi ska…..
 
 
….sova!
Jamen ni andra småbarnsföräldrar vet hur det är. Herregud vilken lyx.

Av Natashja // Lady Dahmer

Ni har verkligen kommit rätt om man säger så. Jag är en riktig glädjespridare, fast tvärtom. En bitter surkärring utan dess like som skriver om feminism, kroppen, fatshame, föräldraskap och om att vara kvinna i ett patriarkat.

Kvinnosakskvinna. Feministinfluensa. Din problematiska favorit.

Mig blir ni snart kär i!

0 svar på ”Oj oj oj, i natt….”

Alltså jäävlar vad jag vill rocka i ett par leopardbyxor och randig myströja när jag ser den här bilden! Har i detta nu på mig ett par ny-loppis-fyndade sammetstights som påminner mig om barndomens fantastiska byxor! Jag hade alltid s.k. ”pants” (vet ej om detta är den korrekta termen??), typ tights i plysch i olika mönster. Perfekta att spatta runt i när man vill känna sig som ett sockerstint barn/Iggy Pop.

Vilken tjusig bild! Hade lätt passat som reklambild för ngn barnklädeskedja som vill passa in på den här sidan millenniet ang. genustänk. Man riktigt ser glädjen i deras ögon och det bara lyser om dem, blir alldeles varm i själen!

Va??? På riktigt? Första gången? Shit va hårda ni är. Tror vår var 4 månader första gången vi lämnade honom till mormor för att få sova. Not so tough var jag då.

Härligt! Vår unge har fortfarande inte vett att sova längre än till 5 på morgnarna och stökar gärna ett par gånger under natten också – snart två år. Vi har sovit på hotell tre eller fyra gånger under hans livstid medan en mormor tagit hand om honom, har verkligen varit välbehövligt. Enda kruxet är att man vill hinna med så mycket på det där dygnet då – äta mysig middag, ta ett glas vin (fast inte för många, för då blir man liksom bakis istället…), sova, hinna med det där andra som jag är för pryd för att skriva såhär i offentligheten.. och så känner man att VI HINNER JU INTE!! Sova brukar därför bli prion 😉

Ska och ska.
Det är faktiskt ett helt eget val, man kan ju välja att ordna med barnvakt betydligt tidigare, beror hel på vad man har för filosofi som förälder (och givetvis vilket nätverk man har).
Vårt barn var 6 månader första gången han sov borta.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *