Kategorier
Vardagstrams

Snart framme

En och en halv timme kvar sen så står vi på Hudiksvalls station fulltankade med smågodis. Jag köper alltid ca två kilo (no kidding) eftersom att man måste ha lite av den och lite av den och den såklart och den där som är min favorit och hoppsan vad mycket det blev, hur gick detta till?
Vi åker gammtåg dessutom. Lite skakigare, ingen luftkonditionering (och jag lärde mig nåt nytt idag: jag blir väldigt lättretad när det är varmt och kvavt! Who knew liksom?!) och lite längre tid. Men jag fick åtminstone en kvart att gå genom att hysteriskt leta efter treo i alla väskor och fickor. (Till slut kom jag på att den låg i vagnen).
Puh!

20130621-201154.jpg

20130621-201244.jpg

Av Natashja // Lady Dahmer

Ni har verkligen kommit rätt om man säger så. Jag är en riktig glädjespridare, fast tvärtom. En bitter surkärring utan dess like som skriver om feminism, kroppen, fatshame, föräldraskap och om att vara kvinna i ett patriarkat.

Kvinnosakskvinna. Feministinfluensa. Din problematiska favorit.

Mig blir ni snart kär i!

0 svar på ”Snart framme”

Finns inget bättre än gammtåget. Hela Stökboetfamiljen åkte till Göteborg på det sättet förra sommaren. Har ni prövat att trycka in en fullstor barnvagn i en líggvagn? Det går kan jag avslöja, men är inget jag rekommenderar 😉

Det är nästan alltid någon (ofta av kvinnligt kön faktiskt!) som störs om man öppnar ett fönster i vagnen. Är det inte nackspärr av drag, så är det risk för förkylning (!) eller att personen inte klarar av ljud.
Så då får alla andra i vagnen stå ut med bastu istället. Själv mår jag inte bra av värme men det är inte lika accepterat tyvärr.

Jag blir också enormt lättretad och arg när det blir för varmt och svettigt. Vilket inte faller sig helt bra med det faktum att man nästan alltid blir genomsvett när man ska: Klä på barnen. Komma in med barnen. Städa med barnen. Ja, allt som har med barnen att göra den här årstiden egentligen. Puh. 😉

Jag är så sjukt glad att äntligen slippa de 20-30h tågresa varje månad när vi hade distansförhållande. Tack och lov var det utan barn, så två kilo godis behövdes inte. (Betyder dock inte att det inte köptes i alla fall. Alltid trevligt med gott att tugga på mitt i tristessen).

NEEEJJ!! Länkkris!
Jag har sparat ett stort gäng länkar till inlägg i din tidigare blogg, de är verkligen användbara och viktiga för mig och nu pekas de inte om. Tillfälligt fel eller helt kört? Hoppas det går att fixa.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *