Kategorier
Vardagstrams

Välkommen till Lady Dahmer 2.0!

Äntligen wordpress! Allt är inte riktigt klart än, men jag orkar inte vänta så här är vi.
Som ni ser så är det en del nya funktioner och fler kommer tillkomma under tidens gång. Tanken är att bloggen ska vara roligare att hänga i. Jag vill ju att ni stannar kvar, klickar runt, snackar med varandra och har kul.
Så vad är nytt? Designen ser ungefär lika ut. Headern kommer bytas ut med nyare bilder inom kort, men tills vidare så duger denna.
Under headern hittar ni en kategoribar med mina favoritkategorier.
kategoribar
Lite mer överskådlig och färggrann. Herregud det är väl en genusblogg och då måste man ha lite regnbåge nånstans tycker jag.
Det som är tråkigt när man skrivit så mycket som jag är att många av de bättre och äldre inläggen glöms bort. För att råda bot på detta så hittar ni spoilers från mina mest aktiva kategorier i högermenyn. Ni får dock komma ihåg att mycket har förändrats, nya perspektiv och nyanser har tillkommit och att jag inte är samma person idag som jag var t.ex 2009. Tänk på det när ni stöter på äldre inlägg.
artiklar spoilers
Äntligen finns en ”nästa sida/tidigare inlägg”- länk längst ner! Klicka bakåt så missar ni ingenting. (Under detta hittar ni lite annat göttigt som ni ser på bilden)
nästa sida
Ni som kommenterar mest kommer synas med länk och liten avatar i högermenyn!
topkommentatorer
I kommentarsfältet så har det hänt lite mer! Ni kommer kunna svara på varandras (och mina) kommentarer. Och när ni kommenterar så kommer en länk till ert senaste blogginlägg synas under kommentaren. (Commentluv) OCH ni kan registrera era emailadresser här på Gravatar för att på så sätt få en egen liten bild/avatar bredvid era kommentarer.
Jag hoppas ni gillar det här och om ni ser nåt konstigt ta gärna ett screenshot och maila!

Av Natashja // Lady Dahmer

Ni har verkligen kommit rätt om man säger så. Jag är en riktig glädjespridare, fast tvärtom. En bitter surkärring utan dess like som skriver om feminism, kroppen, fatshame, föräldraskap och om att vara kvinna i ett patriarkat.

Kvinnosakskvinna. Feministinfluensa. Din problematiska favorit.

Mig blir ni snart kär i!

0 svar på ”Välkommen till Lady Dahmer 2.0!”

Verkligen jätte snyggt och det ska bli kul att kolla runt lite. Kommenterar inte så ofta tyvärr, men kände för att verkligen säga att jag tror detta blir jätte bra. Har följt dig sen start stort sätt.

Tjusigt som fan!
Jag skrev en lååååååång kommentar som försvann och nu orkar jag inte skriva om allt. Saknar dig, sockerkickar på Tom & Jerrykex, har fått en massa myggbett och har än så länge en fridfull relation med svärmor. Kram!

Fan vad fint det blev! Jag älskar det där med kategorierna där överst med färgerna, mycket schnyggt. Fan jag blev sugen på att flytta min blogg till wordpress när jag har pluggat klart och har tid att blogga, jätteroligt med en massa funktioner och grejer ju 🙂

Hej, tänkte bara kolla om du vet (eller om det bara är min dator som är konstig) men när jag gick in på din ”gamla blogg” kom det upp någon konstig sida om att du inte finns?? Skulle du inte länka hit? Fick googla mig fram nu istället, det gick ju uppenbarligen bra eftersom jag skriver här nu, men tänkte bara upplysa dig om det är npgot fel eller om det bara är min dator 😉

Vet inte om du har haft såhär förut i bloggen också. Kollade bak lite men det var lite blandat. Det jag menar är att texten är mittjusterad eller vad det nu heter, alltså att texten liksom anpassar sig för att fylla upp hela raden. Det är ganska jobbigt att läsa, föredrar verkligen vänsterjusterad speciellt eftersom du brukar skriva rätt långa texter ibland. Bättre läsbarhet med vänsterjusterad. Kanske har du alltid haft såhär och det bara blev tydligare i den här designen. Annars verkar allt toppen!

Skitsnyggt! Älskar att det går att svara på kommentarer nu också! Får man typ ett mail eller liknande om någon svarar på ens kommentar?
Däremot så har jag en lite kommentar om att du borde byta till stor bokstav på raden direkt under ”diskussion & debatt” (kanske även ändra till stora bokstäver på alla kategorierna i kategoribaren också men där är det iaf likadant på alla av dom så det är inget man stör sig på ifall det nu är menat att det ska vara så) för under alla kategorierna utom just denna så börjar du med stor bokstav, men ”här tar vi engagerat…” börjar med litet h. Bara en tanke 🙂
Skitsnyggt och bra i övrigt!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *