Kategorier
Vardagstrams

Vemär Lady Dahmer?

Hur funkar sidan för er nu? Har ni några önskemål eller klagomål eller andra tankar? Bloggen är fortfarande under utveckling men ni vet, semestertider osv. Just nu tänkte jag sätta ihop sidan ”Vem är Lady Dahmer” men vill faktiskt ha er hjälp! Jag vet inte riktigt hur jag vill utforma den än, men tänkte att det vore kul om alla ni ville bidra med beskrivningar. Vad skulle ni skriva?
vem är jag
Finns det fler sidor jag skulle kunna göra? Kanske presentation av favvobloggar? Andra länksamlingar eller tips eller berättelser eller kanske bilder på nåt specifikt … ja ni hajjar hur jag tänker va?

Av Natashja // Lady Dahmer

Ni har verkligen kommit rätt om man säger så. Jag är en riktig glädjespridare, fast tvärtom. En bitter surkärring utan dess like som skriver om feminism, kroppen, fatshame, föräldraskap och om att vara kvinna i ett patriarkat.

Kvinnosakskvinna. Feministinfluensa. Din problematiska favorit.

Mig blir ni snart kär i!

0 svar på ”Vemär Lady Dahmer?”

”Komplex” är det första ordet som dyker upp i skallen. För jag tycker du är det. Du har humor, insikt, känslor och är oftare än sällan väldigt saklig i det du skriver. En skön blandning av vardagligt babbel och djupa funderingar och åsikter.
Gillar’t helt enkelt.

Hm, jag håller nog med om bakgrundstapeten! Det är väldigt vitt, nästan lite som en nyhetssajt. Och dessutom känns inte vitt speciellt LD. 🙂
Alltså på bilden i inlägget är det ju den nya sajten men med en svart bakgrund.

Jag kör med Internet Explorer via bloglovin och de går oootroligt långsamt. Kommer oftast inte in via bloglovin (kanske inget du påverkar men) och via din hemsida går de men väldigt långsamt! 🙁 Länkar till intressanta bloggar hade inte varit fel.

Skulle väl beskriva dig lite som en feminist-ikon.
Om du fattar; en ikon att se upp till/religiös ikon (som en skämtsam anspelning på feminism som en religion/sekt), som Maria-porträttet jag ritade? ;D
Lite så ser jag dig. För det mesta i alla fall.
BTW så måste jag verkligen rita en nyare, bättre version av den där bilden, den gamla gör dig inte rättvisa.

Kommer ni att turnera med showen? Jag vet att ni har sagt förut att det bara blir i Stockholm men ni kanske har ändrat er.
Jag bor i Lund och det hade varit suveränt om ni kom till Malmö! Jag tror att ni lätt hade sålt ut en show här nere 🙂
(Hade gärna åkt till Stockholm men har ingen som vill följa med, tyvärr)

Jag skulle vilja ha lite bok-/lästips med dina skäl till varför du tycker den är bra eller läsvärd
(Under det rosa täcket t.ex. som ligger i din bild har jag läst och tyckte ärligt talat att den SÖG…)

Ja, vem är Lady Dahmer? 😀
Jag var nyss inne på skvallerbloggens.se och det verkar som att du varit för otydlig med att du är feminist! 😉 Att Blondinbella, Kenza och Kissie är det är nämligen självklart.
http://skvallerbloggens.se/2013/06/28/svar-pa-fragestund/
”Kan du räkna upp alla bloggerskor som har sagt att de är feminister?
Blondinbella, Kenza och Kissie är det! Tror även att Tyra och Lady Dahmer är feminister!”
Öööh, för övrigt tycker jag väl inte att du behöver ändra så mycket. Förstår om du behöver inspiration men jag är rädd att jag inte har något att komma med.

Jag älskar den nya bloggen. Alltså fo realz som pelle skulle säga. Men jag skulle väl beskriva dig som ett kärleksfullt rivjärn. Du river åt rätt håll och omfamnar. Lite mamma-feminist snarare än feminist-mamma tycker jag. Hur många feminister har inte dig att tacka för sitt uppvaknande liksom?
Det STÖRSTA uppköpet med den nya bloggen är kommentarsfältets diskussionsvänlighet. DET gillas!

På ”Ni som kommenterar mest” så är det små bilder som det brukar vara när bilder på nätet inte kunde laddats. Förstår du? (Har uppdaterat sidan flera gånger, men ser likadant ut.) Det ser lite B ut, och dessutom väldigt rörigt.
Annars gillar jag det nya! Menyn under headern är riktigt bra, men min favorit är nog ändå bilden på Oskar.

Sidan laddar mycket snabbare nu tycker jag. Ett tag var den vääääldigt långsam. Jag fullkomligen älskar den nya bloggen. Tycker den är riktigt snygg och överskådlig.
Är ganska ny i bloggvärlden då jag håller fortfarande på att ”lära känna” bl.a. dig. Så det är lite svårt för mig än så länge att komma med något konstruktivt förslag. So far ser jag dig lite som en fantastisk ögonöppnare. Du inspirerar (iaf mig) att vilja veta/lära mig mer om feminism och genus. Du skriver så att det är lätt att förstå, ger flera (för mig) nya vinklar att se saker på. Ja, bästa ordet jag kan beskriva dig på än så länge är INPIRATION!

Jag googlade ett gammalt inlägg, och hittade det. Men när jag klickar på länken kommer jag inte till inlägget i fråga, utan bloggens startsida. Det får du gärna fixa 🙂

Har ett önskemål, att ”kommentera” vore placerad under inlägget istället för över så man slipper scrolla upp igen om man vill kommentera/läsa kommentarer. 🙂

Din blogg är helt fantastisk! Gud vad mycket bra och vettiga inlägg, läst varenda ett fram till (?) 24 sidor bakåt! Måste erkänna att jag tidigare varit lite skeptisk till dig som ”feminist” eller trott du varit en annan typ av feminist än jag. Men vilken jävla missbedömning, du är grym! Fortsätt gör vad du gör! Det behövs..
/f.d barbie-fantasten

Jag tycker att den nya designen är skitsnygg! Har inte haft några problem att komma in via datorn (3,5 år gammal PC, har Chrome), men svårare via mobilen. Gillade mobilanpassade versionen – men den är borttagen nu?
Jag hittade dig via Familjeliv för jättelänge sedan, bl.a. via tråden om sådant man inte vill veta om förlossningar, men jag förstod inte riktigt varför jag skulle läsa bloggar förrän i januari i år – och då började jag läsa regelbundet.
Jag gillar bäst när du är sådär härligt kritisk och jag tycker inte du behöver ursäkta dig själv (vilket du, av förklarliga skäl men ändå, har gjort ibland den senaste tiden). Det som drog hit mig var dels de tragikomiska, humorfyllda inläggen om föräldraskap, dels texterna om genus och feminism och även om vissa tycker att du håller dig inom säkra gränser hela tiden, utesluter perspektiv blaha blaha så tycker jag att du alltid tillför en extra snärt i debatten, både genom språk och vinkling på texten. Så. Testa gärna att skriva om nya saker också, men förlora in det ursprungliga, skulle jag vilja säga.
För övrigt fick jag en fråga om Lady Dahmer i Quizkampen igår – jag kunden den 😀

”Vem är lady dahmer?” kvinnan som gjorde mig till feminist,som gjorde mig mer säker i min roll som feminist. Du öppnade även upp mina ögon för genus. Det du skriver har gett mig så himla mkt kött på benen.
TACK!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *