Kategorier
Vardagstrams

Det går att kommentera

Jag har stängt av kommentarerna för granskning innan publicering pga spam-attack. Nåt är fel på blogg.se’s spamfilter gissar jag och det väller in hundratals spamkommentarer.
 
Även från er som postar om samma sak tre fyra gånger. 😉 Sluta med det! De kommer fram oavsett vad som står när ni tryckt på ”kommentera” och jag godkänner dem när jag ser dem. 

Av Natashja // Lady Dahmer

Ni har verkligen kommit rätt om man säger så. Jag är en riktig glädjespridare, fast tvärtom. En bitter surkärring utan dess like som skriver om feminism, kroppen, fatshame, föräldraskap och om att vara kvinna i ett patriarkat.

Kvinnosakskvinna. Feministinfluensa. Din problematiska favorit.

Mig blir ni snart kär i!

0 svar på ”Det går att kommentera”

Hej,

jag förstår om du uppever det som att det kommer fram kommentarer, särkerligen massvis också. Men vi som kommenterat massor av gånger, och sedan suttit och väntat och uppdaterat, ibland i flera dagar efter, vi upplever inte att "kommentarerna kommer fram ändå".

Jag vill verkligen delta i diskussionen på din blogg därför kommer jag nog fortsätta försöka kommentera, men med tanke på att jag itne lyckats få en enda kommentar publicerad sedan inlägget där du funderade på dreads så känns det ju lite meningslöst.

Puh, jag har suttit hur länge som helst och rensat spam!!!

Tack föresten för css-instruktionerna… ska fixa det snarast 🙂

KRAM

Svar:
Byt bara ut bilden där mot din egen, en liten tumnagel (kolla storlek hos mig) eller ta bort den helt om du vill. Du kan behöva dra lite i marginaler och padding eftersom att ditt kommentarsfält inte är precis lika mitt. Ska maila css’en för underskriften också. Vänta.
LADY DAHMER™ | postpatriarkal feministfitta

HEJ NATASCHA!!

Ville bara säga att jag tycker verkar vara en awesome person. Och kul att du tar dig tid att educatea oss om feminism och genus och allt vad du skriver om! Din blogg är otroligt uppfriskande!! Jag trillade in här för typ en vecka sen efter att jag hade vart på min första demonstration i fredags, jag hade ingen koll alls på feminism och kvinnoförtrycket och allt(har väl levt i en bubbla of some sort) men iallafall så efter i fredags gick jag hem och googlade lite på feminism for dummies, för att börja lära mig mer!! Knowledge is power. Så kom jag in på din blogg på nåt vänster och jag är fast! So anyways, du e grym !!

Svar:
Härligt att höra! tack!
LADY DAHMER™ | postpatriarkal feministfitta

Hej. Grym blogg!

Vill fråga dig om du har några tips om giftfria solskydds-cremer till barn på 2 år när man ska utomlands?

Har UV-dräkt men bör man inte ha något kompletterande? Finns ju en uppsjö av cremer därute.

Har du tips?? 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *