Kategorier
Vardagstrams

Gå in och gilla nu!

Tänkte bara tipsa om att Bloggkommentatorerna har en egen facebooksida och den kan man gilla (och då få uppdateringarna i flödet om man vill). 
 
Och jag tycker att ni ska gilla den. För då blir de glada och var vore många av oss bloggare utan dem egentligen?
 
”Som bloggare känns det alltid speciellt att bli omnämnd hos Bloggkommentatorerna. Anna-Maria och Mia har lyft min samt många andras bloggar vid ett flertal tillfällen, vilket i sin tur resulterat i att öka spridningen av bloggare. Nu är det dags att kvinnorna får uppskattning tillbaka därför uppmanar jag alla bloggare som blivit länkade av BK nu ger en länk tillbaka. Detta för att även Bloggkommentatorerna förtjänas att växa.”
 

Av Natashja // Lady Dahmer

Ni har verkligen kommit rätt om man säger så. Jag är en riktig glädjespridare, fast tvärtom. En bitter surkärring utan dess like som skriver om feminism, kroppen, fatshame, föräldraskap och om att vara kvinna i ett patriarkat.

Kvinnosakskvinna. Feministinfluensa. Din problematiska favorit.

Mig blir ni snart kär i!

0 svar på ”Gå in och gilla nu!”

"Jag blev förresten inspirerad av My att föra matdagbok idag & fota allt. Skulle det vara kul om jag la upp det här? Jag älskar ju mat så det blir inget ”ät såhär så blir du smal”-inlägg för att hetsa någon, men ni mailar mycket och frågar om hur en typisk mat-dag ser ut för mig så jag kan ju lika gärna slänga upp det här."

http://kenzas.se/2013/03/13/dagens-167/

Gillar att hon skriver att det inte ska vara någon "smalhets" men jag vet inte vad jag tycker om matdagböcker, speciellt i en blogg som mest unga tjejer läser. någon som har en bra kommentar?

Svar:
Tycker Kenza definitivt ska avstå från den biten just pga alla unga. Hon borde inte snacka mat och kropp och träning alls.
LADY DAHMER™ | postpatriarkal feministfitta

S: Jag har samma kluvna känslor. Visst är det bra att hon skriver att det inte är för att smalhetsa men det kan ju ändå få den effekten.

Jag tänker exempelvis om hon langar upp nån sån där diet som allmänt ses som "hälsosam utan att banta", typ smoothies, keso & avokado-stilen. Det är ju lätt att hävda att det inte bantningshetsar men det kan ju fortfarande leda till en jävligt osund matfixering. Och det vore ju skönt om så många unga människor som möjligt kunde skonas från det.

Åh, nu direkt efter att jag skickade min kommentar kollade jag in på den här Mys blogg. Där har vi ju precis det jag menar. Detox-te, FIBERhavregryn, soyamjölk i stället för vanlig (hon kanske är laktosintolerant..?). Såna där detaljer kan sätta sjuka griller i huvudet på osäkra tonåringar, tror jag. Fan, jag blir själv inspirerad liksom. Kanske ska testa det där varma citronvattnet, Engla kör väl också på det, nån effekt måste det ju ha…

Åh jag orkar inte detta ständiga fokus på mat som något annat än gott!!

Svar:
varmt citronvatten är underbart dock! Börja dagen med det så sköljer det ut tarmarna bra och du får hjälp att bajsat. 🙂 Det är alltså för magen man dricker det. På morgonen när den är tom.
LADY DAHMER™ | postpatriarkal feministfitta

Har sett Kenza få de där kommentarerna hon skriver om (fast i kommentarerna då) "Åh, du är så smal och fin! Vad äter du?" "Perfekt kropp! Hur gör du när du tränar? Äter du aldrig godis?" "Vad äter du för att få så fin kropp?"

Kanske ser annorlunda ut på mailen men har svårt att tänka mig det.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *