Kategorier
Vardagstrams

Glasskalas hemma hos Cissi

Herregud vad stinn jag är i magen då. Tröck glass, bananer och maränger like there was no tomorrow. Barnen tröck på rätt bra de med och till slut var vi alla så fulltankade av sött att det blev taxi hem. Det UNNADE jag mig om man säger så.
 

 
Marängsviss de luxe
 
På lördag har Cissi den riktiga festen med familjemiddagen och efterföljande fest där typ alla i stockholm är inbjudna. Vi har barnvakt som tar nattning och kväll. Detta är alltså FÖRSTA GÅNGEN DETTA HÄNDER. Första gången vi går ut ihop sen Ninja anlände. Första gången nån annan än vi tar nattningen. 
 
Detta är stort. 
 
Nu säger jag godnatt. Jag blev så sjukt trött av sockerchocken. 
 

Av Natashja // Lady Dahmer

Ni har verkligen kommit rätt om man säger så. Jag är en riktig glädjespridare, fast tvärtom. En bitter surkärring utan dess like som skriver om feminism, kroppen, fatshame, föräldraskap och om att vara kvinna i ett patriarkat.

Kvinnosakskvinna. Feministinfluensa. Din problematiska favorit.

Mig blir ni snart kär i!

0 svar på ”Glasskalas hemma hos Cissi”

Marängsvischhhh e ju så himla gott! 🙂 Hoppas det blir mer sånt på det riktiga kalaset då! 😉 Hur får barnen åka i Taxis? Tar de med bilstolar o hela kittet åt en då när man beställer? Jag antar att man inte bara kan stanna vilken bil som helst? 🙂 Har aldrig funderat på detta innan… 😛 Är barnn00b!

Svar:
Jag ber om ”en bakåtvänd bilstol och en bilkudde” när jag bokar. Stockholmstaxi.
LADY DAHMER™ | postpatriarkal feministfitta

Jag minns att du har skrivit om undersökningen någon gjorde då de klädde samma nyfödda barn i blå respektive rosa kläder för att se hur folk reagerade olika på barnet. Jag har letat men kan inte hitta något om det, du vet inte möjligtvis vem som genomförde studien eller vad den kallas? Jag skriver ett examensarbete om genus och skulle behöva den som referens. Tack!

Svar:
i boken ”att göra kön” tar de upp det har jag för mig, men jag har packat ner alla mina böcker och kan tyvärr inte kolla.
LADY DAHMER™ | postpatriarkal feministfitta

Vilken bra service Stockholmstaxi verkar ha, sånt finns nog knappast här i GBG. Nyfiken fråga: du som verkar ha en fantastisk musiksmak LD, brukar du besöka Metaltown?

Svar:
nej tyvärr har jag aldrig tid att dra iväg på roliga saker. :-(((((((
LADY DAHMER™ | postpatriarkal feministfitta

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *