Kategorier
Vardagstrams

Grattis Astrid Johansson som vannÅrets Wendela-pris!

 
En värdig vinnare tycker jag. HURRA! HURRA! HURRA! 
 
Tunaskolan med dess inkompetenta rektor kan stå med dumstruten på tycker jag. Rektorn borde för övrigt vinna ”Årets bajspåse” med tanke på den mobbing hon uppmuntrat. 
 
 
(Varför är det en bild på Myra Hindley här?)

Av Natashja // Lady Dahmer

Ni har verkligen kommit rätt om man säger så. Jag är en riktig glädjespridare, fast tvärtom. En bitter surkärring utan dess like som skriver om feminism, kroppen, fatshame, föräldraskap och om att vara kvinna i ett patriarkat.

Kvinnosakskvinna. Feministinfluensa. Din problematiska favorit.

Mig blir ni snart kär i!

0 svar på ”Grattis Astrid Johansson som vannÅrets Wendela-pris!”

Verkligen valfortjant. Tufft att en tjej i den aldern vagar sta for det hon tycker och ga emot de vuxnas, och aven manga av de jamnariga saklart, idiotiska beteende.

Paminner mig om tjejen i Bjastaskolan som var en av de fa som oppet tog parti och stodde de valdtagna tjejerna.

Men josses, jag har ju sett den dar bilden forut och helt missat bilden pa Myra Hindley ?!

Nu undrar man ju varfor och vad som star pa texten under bilden.

Varför tillåter dom att det där sunkiga hatet är uppe?!

Fy fan. Vidrigt. Så när bilden är borta ska folks taskiga åsikter få synas. Bra där… HEJA ASTRID OCH GRATTIS!

till dig och alla andra som undrar: det som sitter längst ner är "andra verk som fått uppmärksamhet i media och startat debatt bland folket". de jämför alltså den här målningen med marcus harveys myra-målning, banksys gay bobbies och något mer som jag inte ser vad det är. sjukt

"Skolans kändaste målning".

Ehh, vilka problem den skolan har. Det heter "skolans mest kända målning".

Den skolan värderar inte ens svenska språket särskilt högt.

Jättestort grattis till Astrid! Allt jag kan säga är Faith in humanity: restored! (Alltså det hon åstadkom och alla som har stöttat henne. Fantastiskt. Rektorn och de andra idioterna borde skämmas. Känner lite skadeglädje där faktiskt.. Hehe.)

Det där måste vara den sjukaste skolan vi har i Sverige. Eller jag HOPPAS det. Värre kan det knappast bli. Mår dåligt när jag tänker på att folk med så pass bristande omdöme faktiskt har ansvar för barn. Och att någon någonstans uppenbarligen tycker att det är en bra idé att en totalt inkompetent människa får förtroendet att vara rektor. Fy på er Tunaskolans ledning! Ni borde skämmas!

On a happier note.. stort grattis Astrid! Du är en grym person, så modig och stark. Ett ytterst välförtjänt pris.

+3 på "kändaste". Vad fan?

På den där skolan värderas alltså mobbning, grupptryck och trakasserier – men inte ryggrad och heller inte lärdom, tycks det.

Jag saknar ord för hur otroligt inkompetent hela personalstyrkan måste vara. Var har de hittat rektorn? I ett flingpaket, eller? Vad är det för fel på människan? Det är liksom så fel att man inte vet var man ska börja.

Kamratfostran kallas det när man skickar barnen framför sig att utdela straff och sanktioner man själv inte kan göra sig skyldig till utan att få sparken. Det är grunden till problemen på till exempel Lundsberg och borde vara grund för avskedande av rektorshelvetet lika mycket som om vederbörande själv, handgripligen, försökt örfila Astrid.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *