Kategorier
Vardagstrams

Heldag med pappa igår

Av Natashja // Lady Dahmer

Ni har verkligen kommit rätt om man säger så. Jag är en riktig glädjespridare, fast tvärtom. En bitter surkärring utan dess like som skriver om feminism, kroppen, fatshame, föräldraskap och om att vara kvinna i ett patriarkat.

Kvinnosakskvinna. Feministinfluensa. Din problematiska favorit.

Mig blir ni snart kär i!

0 svar på ”Heldag med pappa igår”

Mmm….vilken god bakelse :))

Kommer ihåg när min lillebror var ute på sommaren helnaken på stranden och satte sig på någons främlings handduk…och vad händer, han utför sina behov rakt på handduken ….

Jag tycker kommentaren under var lite onödig. Kommer Tamlin läsa detta inlägg om några år och tycka att det är charmigt och roligt att läsa detta om sig själv? Jag hade inte tyckt om det, det tror jag inte iaf.

Svar:
haha. ALLA tvåochetthalvtåringar har bajsat på sig. ALLA. Du har det. Jag har det. ALLA. Jag tror inte att han kommer bry sig nämnvärt.
LADY DAHMER™ | postpatriarkal feministfitta

Fast just bajsa på sig gör ju alla barn? Mina föräldrar har dragit ca 1000 historier om när jag och syrran bajsat och kissat och snorat och kräkts in public. Jag tror inte det är en jättestor grej om 10-15 år för Tamlin. Han kommer ha annat att koncentrera sig på än morsans gamla blogg och bajshistorier. Dina känslor kan du ju inte projicera på honom.

Helena: Barn bajsar, kissar, kräks och snorar ner sig. Det är lite så de fungerar. Tror knappast att Tamlin kommer få stora men av att folk vet att det var sådant som han grejade med när han var en liten pys. Själv pinkade jag ner mig för några månader sedan pga urinvägsinfektion samt hann inte innanför dörren – och jag är trettio. 😉

Helena: Alltså, jag tror inte det är någon big deal. Vilken unge i den åldern har inte bajsat/kissat på sig liksom?

Dessutom har jag själv skrivit rätt mycket dumheter som jag ångrar för 7-15 år sedan. Men de är väldigt svåra att hitta nu för tiden pga att sidor har tagits bort, sakerna har blivit raderade etc. Någon KAN ju ha sparat något av dem men jag bryr mig inte längre.

Nönönö & "Detta är just varför det ska finnas barnförbjudna fik" kommer väl någon & fjöntar om nu, haha.

Men fan vad sött & KUL! 😀 Kan bara tänka mig in i hur Oskar kan ha känt det, pinsamheten. Min farsa har berättat om när han var med mig på stranden när jag var i Tamlins ålder, & hur jag sprang runt naken som barn gör, & hur jag plötsligt sätter mig i vattenbrynet & ser kopncentrerad ut, mitt framför alla solstolar, & trycker ut värsta gubb-kaveln. & hur pinsamt han tycket det var att behöva, alla spotlights on him, gå & ta bort exkrementerna.

Dör av skratt varje gång han berättar det in public, så tror absolut Tamlin kommer bry sig om han får se denna bild i framtiden, på att asgarvande positivt vis.

Häromdan sa min kanadensiske make att han numera kallar sig feminist. Hurra! Inte för att det harnåt egen-värde i sig, jag visste ju redan innan vad han tyckte, men känns ändå kul att han känner sig bekväm med ordet. Han är ju som sagt Nordamerikan och det är verkligen inte lika självklart med feminism här som i Sverige. I Sverige är det ju en hel del motstånd, här är det mest oförståelse.

Hanna Watson

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *