Kategorier
Vardagstrams

Poddandet häromdagen

Åh, jag vill också ha en podd! Eller ett eget radioprogram! ELLER BÅDE OCK?!  Att få hålla låda nästan oavbrutet är verkligen min grej kan jag säga.
 
Ni som undrar när den finns att lyssna på får tålmodigt vänta typ två veckor. 
 

 
Efter poddandet så blev det tårtfest.
 
 
Jag älskar att vara gäst hos folk som gillar att baka mycket. När man liksom vet att det inte kommer ta slut och man kan trycka hur mycket som helst utan att behöva ta hänsyn till att andra ska ha också.
 
Efter tårtfesten så fick barna leka med Kinect eller vad det nu heter. Great success om man säger så. 
 
 

Av Natashja // Lady Dahmer

Ni har verkligen kommit rätt om man säger så. Jag är en riktig glädjespridare, fast tvärtom. En bitter surkärring utan dess like som skriver om feminism, kroppen, fatshame, föräldraskap och om att vara kvinna i ett patriarkat.

Kvinnosakskvinna. Feministinfluensa. Din problematiska favorit.

Mig blir ni snart kär i!

0 svar på ”Poddandet häromdagen”

Lady Dahmer, jag måste berätta för dig om flour i tandkräm och jag tycker du ska läsa det och sedan i din tur sprida vidare det till dina läsare. Vad jag förstår så använder du inte vanligt schampo och då tror jag att det här kan vara intressant för dig också. Människor måste få veta sanningen om flour och hur farligt det är. Flour är ett gift och det kan istället förstöra tänderna. Det finns massa att läsa om du googlar men här är en av de mer seriösa sajterna: http://www.fluoridealert.org/articles/50-reasons/

Och jag glömde säga det mest skrämmande med flour och det är att vi har blivit hjärntvättade sedan barn att flour är så bra för tänderna men det är rena giftet som kan orsaka canser och allt möjligt. Vad jag förstår så började Hitlers män att framställa flour under nazitiden och det har även används för att göra fångar i fängelser mer fogliga. Helt sjukt och skrämmande! Ville bara tipsa dig om det så att du kan tipsa andra. Idag finns det knappt tandkräm utan flour men i vissa hälsobutiker finns det. Jag ska sluta använda tandkräm med flour nu när jag vet om hur farligt det är egentligen. Barn är extra utsatta och det är därför det finns lägre flourhalt i barntandkräm exempelvis. Det är en anledning. Så skrämmande!

Hej & Happy Monday! I ditt inlägg angående det här med djurrätt så svarade du på många kommentarer att vegankost gör dig sjuk pga kolhydraterna. Blir du lika sjuk av tårta, kakor etc? Eller på vilket sätt menar du att vegankost gör dej sjuk?

Svar:
Ja, jag blir väldigt dålig av tårta och kakor. Men ibland är det värt det.
LADY DAHMER™ | postpatriarkal feministfitta

En podd du kan lyssna på för att få inspiration är min och Ninas pod "Gotlandstrosorna". En feministisk, jävligt rolig och bra podcast får jag säga. Du är dessutom omnämnd i nästan varje avsnitt. I senaste avsnittet pratar Nina om sitt möte med dig, under temat "kändispodden". Se länk ovan för att hitta podden. //jenny p

Jag skulle lyssna. Dels för att du har mycket bra att säga men också för att din röst är så himla behaglig att lyssna på. Älskar när du är med i Efter Tio eller Debatt. Man vill gärna lyssna på dig.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *