Kategorier
Vardagstrams

Är sommarn här redan?

 
Men va fan ska vi inte ha nån vår? Är det sommar på en gång? Jag blir lite smånojjig för som jag minns det så var det ungefär så förra året i drygt en vecka sen så blev det höst. Sommaren hoppades liksom över helt. Gick från maj till oktober direkt. 
 
Men OM det blir sommar så kommer den här sommaren bli bästa sommarn sen barna kom. Äntligen är Tamlin så pass gammal att han inte rymmer så fort man tittar bort och äntligen ska vi flytta till vårt hus och ut på landet och ut i naturen och äntligen så är det sommar!
 

 

Av Natashja // Lady Dahmer

Ni har verkligen kommit rätt om man säger så. Jag är en riktig glädjespridare, fast tvärtom. En bitter surkärring utan dess like som skriver om feminism, kroppen, fatshame, föräldraskap och om att vara kvinna i ett patriarkat.

Kvinnosakskvinna. Feministinfluensa. Din problematiska favorit.

Mig blir ni snart kär i!

0 svar på ”Är sommarn här redan?”

Äh, det är lugnt, det ska regna imorgon och på fredag 😉 Och jag är säker på att det stämmer, för vi ska bygga ute i fyra dagar och vi har alltid dåligt väder när vi gör stora uteprojekt.

Åh, är det sant? Snälla, säg att det är sant att de slutar rymma när de närmar sig tre år, eller i alla fall vänder tillbaka när man ropar efter dem. Jag har en 2,5-åring som är ivrig, kaxig och snabb och en som är eftertänksam, blyg och långsam. De accepterar inte längre att sitta i vagnen i spännande miljöer och ja, det kan bli lite väl spännande när en sticker utan att fundera och utan att lyssna.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *