Kategorier
Vardagstrams

Då känner man sig lite dum

Ni vet när man ska ta kort på nåt kul och glömmer att man ställt in kameran åt andra hållet och så tror man att man tar en jättebra bild innan man upptäcker att FAN fel håll och då är ögonblicket förbi och fototillfället gone forever.
 
Jag har cirka hundra sådana här bilder.
 

Av Natashja // Lady Dahmer

Ni har verkligen kommit rätt om man säger så. Jag är en riktig glädjespridare, fast tvärtom. En bitter surkärring utan dess like som skriver om feminism, kroppen, fatshame, föräldraskap och om att vara kvinna i ett patriarkat.

Kvinnosakskvinna. Feministinfluensa. Din problematiska favorit.

Mig blir ni snart kär i!

0 svar på ”Då känner man sig lite dum”

Inte bara att fototillfället är över mm, jag får dessutom en smärre chock varje gång jag tittar in i kameran för att se det roliga genom linsen, nåja skärmen, för att mötas av min egen dubbelhaka och asgarv.

Är det bara jag som reagerat på stadiums reklam för bikini? Modellerna ser anorektiska ut enligt mig. Jag brukar inte reagera utan mer om någon annan säger något men på den bilden reagerade jag direkt..

Tack alla fina feminister där ute för att ni finns och bidrar till ett bättre samhälle!

KRAM //Jenny

Anonym: Jag tyckte inte Blondinbellas inlägg var så dumt (för en gångs skull när jag går in där). Jag tror iofs inte att porrindustrin i sig är en speciellt trevlig miljö att arbeta i, men hennes syn på porr är snarlik min egen.

Jag ser inte heller vad som är fel i Blondinbellas inlägg?

Jag är själv kvinna, feminist och tittar på porr, det är och har alltid varit en viktig och uppskattad del av mitt sexliv.

Jag gjorde en 20 minuter lång film med mitt öga en gång. Skulle filma min kompis häst inför försäljning men höll skiten åt fel håll.

Nu var det inte en helt vanlig filmkamera, utan mer som en fyrkantig kloss, och det var inte helt solklart vilket håll man skulle hålla den. Men ändå, fy fan vad dum jag kände mig, och vad jag blev mobbad för det i lång lång tid :s

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *