Kategorier
Vardagstrams

Hoppsan! Barna hittade märkpennan!

Av Natashja // Lady Dahmer

Ni har verkligen kommit rätt om man säger så. Jag är en riktig glädjespridare, fast tvärtom. En bitter surkärring utan dess like som skriver om feminism, kroppen, fatshame, föräldraskap och om att vara kvinna i ett patriarkat.

Kvinnosakskvinna. Feministinfluensa. Din problematiska favorit.

Mig blir ni snart kär i!

0 svar på ”Hoppsan! Barna hittade märkpennan!”

Ops.. jag hade nog fått ett utbrott här, har tyvärr nada tolerans för sånt här. Eller ok, kanske inte ett utbrott, men jag hade definitivt inte tänkt på att fota eländet först.. Min första tanke hade nog varit "hurihelvetefårmanbortskiten?" Och en lättnadens suck för att kläderna ser ut att ha klarat sig.

Svar:
äh, det får sitta tills det skavs bort. Jag tyckte bara det såg kul ut. lol.
LADY DAHMER™ | postpatriarkal feministfitta

Hum, min första tanke hade nog varit "Shit vilken tur att de inte petat ut ögonen på varandra med giftig penna". Annars spelar det väl inte så stor roll. Kul foton, har Tamlin arga ögonbryn och en Hitlermustasch eller vad är det? Och jag måste säga att det är svårt att inte bli bländad av Ninjas futuristiska skor.

Jag trodde faktiskt de hade målat på de nymålade väggarna när jag läste rubriken, det hade varit typiskt. Min brorson ritade på tapeten två veckor innan de skulle flytta (hyreslägenhet). Min bror fick betala nya tapeter för ett helt rum för de var nya…

Stiligt! Har ni fått någon förklaring till om det föreställer något speciellt? 🙂 Och jag säger som andra, tur det inte var väggarna! Vi har sluppit pennrelaterade olyckor på väggarna, däremot hittade jag en rejäl snorkroka fastkletad på en vägg häromveckan. Ungen erkände i alla fall glatt att det var hon som smetat dit den.

Har så svårt att förstå att man kan välja att exponera sina barn på det vis du gör. Det är så otroligt integritetskränkande. Att vara vuxen och göda sitt eget bekräftelsebehov är en sak, men att använda sina barn för att göra det är så otroligt fel. Låt barnen bestämma själva om de vill finnas på hundratals bilder på nätet den dagen de är stora nog att förstå vad det beslutet innebär.

Svar:
Hej Susanna. Tack för din åsikt men jag håller inte med dig. Vare sig om fin åsikt eller din analys om min person.
LADY DAHMER™ | postpatriarkal feministfitta

Heh, du ska se hur det ser ut här hemma. Mina barn älskar att måla sig med pennorna. Och jag låter dem. Tror det flera år sedan de INTE hade NÅN fläck på sig. Bäst är när de har gått lös på precis hela kroppen.

Jag lät dem förövrigt använda hela sitt rum som målarduk under flera år också. Sedan kom de en dag och tyckte att det nog var rätt fult så då tapetserade vi över allting och nu målar de bara på papper och på kroppen. 😉

Jag är extremt tillåtande när det kommer till kreativitet och skapande. Än har jag inte stött på någon som skulle stå ut med kaoset, men jag fortsätter lasta på ungarna allt möjligt skräp och jox som de får hålla på med, och jag fyller snällt på med nya pennor, tejprullar, limflaskor etc när det behövs. Slänger ungefär 1 sopsäck skräp och pappersklipp i månaden. 😉

Haha, det påminner mig om när jag och min lillebror var på Mallorca med mormor och morfar för många år sen. Vi hittade en svart tuschpenna och fick för oss att leka dalmatiner.

Vilken rolig t-shirt Ninja har förresten! Pippi är bra.

Jag blir galen på sånt här, måste man snacka utseende, vikt och sånt överhuvudtaget?? Kommer ihåg med fullständig fasa en artikel för ganska många år sedan i någon av tjejtidningarna där vanliga svenska killar skulle ge sina kommentarer om kändistjejers utseende och kroppar, ge ris eller ros, helt fasansfullt!! En kommentar av en kille var att en av kändistjejerna såg ut att vara skön att ligga med, huhaligen!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *