Kategorier
Vardagstrams

Hur gjorde man förr?

Idag blir det att dra runt utan möjlighet till kontakt. Iphonen dog häromdagen och vaknade liksom aldrig mer. Blinkade neurotiskt med äppelsymbolen ett par timmar men sen var det stendött. Jag känner mig lite amputerad även om det är jävligt skönt att slippa nås hela tiden. 
 
 
 
Här kommer förresten ett Vine-klipp från ”vårt” hus,  som jag tappert försökte posta i helgen från den värdelösa Macen. 
 
 

Av Natashja // Lady Dahmer

Ni har verkligen kommit rätt om man säger så. Jag är en riktig glädjespridare, fast tvärtom. En bitter surkärring utan dess like som skriver om feminism, kroppen, fatshame, föräldraskap och om att vara kvinna i ett patriarkat.

Kvinnosakskvinna. Feministinfluensa. Din problematiska favorit.

Mig blir ni snart kär i!

0 svar på ”Hur gjorde man förr?”

Min mobil dog också häromdagen!

Inte såå mycket mig emot bara det att det är så jobbigt att ställa om sig till en ny mobil med andra funktioner. Jag är skit rädd att jag kommer få ärva min mors gamla som jag alltid gjort, men problemet är att det den här gången handlar om en smartphone. Hur ska jag våga ta emot den här osociala-fällan?????

Vi testar lite till och från varje gång vi är i stugan. Där är det endast gsm-täckning så telefonen används till att ringa med och ligger oftast kvar inne i huset.

Det går att göra det absolut nödvändigaste (betala räkningar när vi är där på sommaren) via Edge, men oftast åker vi till ställen där vi har bättre täckning eller det finns Telia homerun när vi behöver internet.

Det gör att man inte direkt sitter och slösurfar utan istället gör ingenting eller är ute hela dagarna, nästan oavsett vad det är för väder. Rätt skönt faktiskt.

Det som är lite trist är kvällarna när det inte visas något på tv. Men då får man titta på film eller köpa serier på DVD. Just nu tittar vi Helgonet.

Måste ev sluta läsa din blogg när ni flyttar på grund av AKUT AVUNDSJUKA!!! JAG VILL OCKSÅ BO I HUS MED MYSIGA SMÅ KLIPPOR UTANFÖR!!! Bröööööl… Men visst. Kul för er. Verkligen. 😉

Svar:
haha flytta hit!!
LADY DAHMER™ | postpatriarkal feministfitta

farligt med klippor men fint, har du sett att BB har tagit bort inlägg där hon skrev elaka saker om sin pappa? hon kanske har kommit till insikt om att det var fel eller….

Har du provat att hålla in knappen framtill och knappen upptill samtidigt i ca 30 sekunder? Brukar råda bot på de mest tjuriga iphones.

Svar:
japp
LADY DAHMER™ | postpatriarkal feministfitta

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *