Kategorier
Vardagstrams

Jag ser framför mig ett väckelsemöte

Är det bara jag som tycker att allt är så jävla jobbigt? Livet är jobbigt. Alla måsten och saker som ska göras och fixas och det tar aldrig slut. En del grejer är såklart skitroliga men jag blir så oerhört stressad av att ha mer än typ en sak inbokad per vecka och sen jag började arbeta på egna vilkor så har stressen ökat markant. 
 
Igår hade jag tre möten. Ett tråkigt och två jätteroliga, kreativa och givande sådana. Jag är inte mycket för att lämna cliffhangers men jag vill heller inte ropa hej för fort innan saker är spikade. Jag minns att jag var lite snabb att gå händelser i förväg som barn och oj vad jag blev retad sen när det alltid sket sig. TRAUMA väl etablerat. Jag lärde mig osv. Så nu avvaktar jag istället. 
 
 
Jag och Cissi vill ju sätta upp nån slags … eh ”show” är lite fel ord för vi är ju inte speciellt spexiga av oss men vanliga föreläsningar är ganska torra och det lämnar jag hellre till andra som kanske har nåt mer kunskap i ryggen. Jag ser framför mig ett väckelsemöte. Ett feministiskt sådant. Ett feminism för dummies typ fast i teaterform. Eller nej, teater är också fel ord. Men ja ni fattar. Vi har ett ganska färdigt koncept men konkurransen är ju stenhård och det finns inga garantier att nån ens kommer nappa på det vi säljer. Men vi vill iallafall. Nåt kommer vi iallafall göra. 
 

 
 
Sen hade jag ett möte med MAMA ang. lite eventuell frilans och det mötet var också jätteroligt, kanske mest för att jag tycker så himla mycket om Anne men också för att de verkligen är med på tåget. Hentåget. Hönståget.
 
Vi får se hur det tar sig. 
 

Av Natashja // Lady Dahmer

Ni har verkligen kommit rätt om man säger så. Jag är en riktig glädjespridare, fast tvärtom. En bitter surkärring utan dess like som skriver om feminism, kroppen, fatshame, föräldraskap och om att vara kvinna i ett patriarkat.

Kvinnosakskvinna. Feministinfluensa. Din problematiska favorit.

Mig blir ni snart kär i!

0 svar på ”Jag ser framför mig ett väckelsemöte”

Jag tycker ni ska köra på. Ska själv läsa genus på universitetet i höst o feminism är viktig o behöver göras synlig, inte bara i den akademiska världen. De e på grund av dig som jag tar den här vägen 🙂 Vem vet vart era idéer tar er?! Jag har själv en bild av ett kvinnligt bolag, ett nätverk som jag vill arbeta inom för att synligöra feminismen på ett modernt sätt. Jag skulle gärna jobba med dig och andra kvinnor inom detta ämne, kreativt och modernt, drivet framåt 🙂 Finns många där ute med olika erfarenheter, utbildningar och färdigheter så jag säger kör på för fan, det du/ni gör kan bli stort, våga drömma stort 🙂 Lycka till!

Jag är likadan när det gäller den där stresskänslan. Det är jättejobbigt att hålla reda på barnens gympadagar, utvecklingssamtalstider, tandläkartider osv. Sen ska man ju städa, planera middag och alla andra vardagssysslor som man aldrig kommer ifrån. Vissa verkar fixa allt så lätt, plus att de har ork att odla sin kreativitet. Det är fan inte lätt att vara människa.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *