Kategorier
Vardagstrams

Lördagskul

Idag skulle vi ha sån där mysig familjedag. Dra på en massa halvtrista ärenden typ IKEA och nåt trädgårdsställe med lämpliga pauser för fika och annat trevligt men vi hann bara till Älvsjös kondis innan min migrän satte in full power. (Men gott med lunch och fika och macaroner och glass) 
 
Så maken tog Ninjan och drog iväg på äventyr medan jag och den lilla drog hem för att dö en stund på soffan. Eller ja, jag dog. Tamlin har härjat runt. Nu ska jag dricka mer treo sen ska vi se på lite Charmed (usel usel!) och äta melon. Sen ska jag skrubba badrumsgolv, fylla repor med vax, smörja sjöstensgolv och sortera ut kläder. 
 

 
Tamlin sov ifrån fikat men Ninja sparade halva sin bulle på eget bevåg. Hon är så jävla mån om sin lillebror att mammahjärtat värker lite extra. 

Av Natashja // Lady Dahmer

Ni har verkligen kommit rätt om man säger så. Jag är en riktig glädjespridare, fast tvärtom. En bitter surkärring utan dess like som skriver om feminism, kroppen, fatshame, föräldraskap och om att vara kvinna i ett patriarkat.

Kvinnosakskvinna. Feministinfluensa. Din problematiska favorit.

Mig blir ni snart kär i!

0 svar på ”Lördagskul”

Guh. Migrän är ju ungefär lika kul som en tarmsköljning (antar jag, har inte testat) och jag vet att goda råd oftast bör efterfrågas innan man slänger dem i ansiktet på folk men på Apoteket finns typ Naproxen/pronaxen. De hjälpte mig mot migrän, givetvis inte i de mjäkiga doser som de receptfria föreskriver, min läkare sa 750-1000 mg i ett svep när det slår till. Kanske värt att testa om du inte trivs med treo, det kanske du gör 🙂

Tittade ibland på Charmed när jag gick på mellan/högstadiet. Min kusin älskar den serien men jag tycker faktiskt att den är typ.. sämst. Seriöst inget händer i den och om det händer något slutar det alltid med att de tar fram den där stora boken och sen "hokus pokus" så är allt bra igen. Var länge sen jag såg den men ibland kunde något avsnitt vara helt okej och inte så att jag dog av tristess men i det stora hela förstår jag inte poängen med den serien.

Vad tror du det beror på, att hen ville dela med sig av bullen? Brukar du uppmuntra till det? Blir nyfiken eftersom jag blev alltid i princip tvingad till att dela med mig av allt till mina syskon från tidig ålder men blev istället motsatt effekt då jag hatade att dela med mig.

Svar:
Vi uppmuntrar alltid till att dela med oss men det är inget tvång på så sätt. Vi delar själva med oss till varandra och då ser barnen och vill ta efter.
LADY DAHMER™ | postpatriarkal feministfitta

Jag är storasyster och har också varit så hela mitt liv. Inte velat ha egentid med en förälder om jag vetat att lillasyskonet är själv, skippat att träffa folk för att hon inte ska känna sig ensam osv. Prioriterar hennes lycka över min egen i alla lägen, det är nog någonting som kommer naturligt om man är storasyskon? Tror jag? Sen går man hela tiden på balansgången att inte göra henne bortskämd.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *