Kategorier
Vardagstrams

Närheten till det sociala livet

Nåt som är positivt med att bo så nära söder är att man kan träffa sin BFF typ varje dag. Jag är så jävla bortskämd med det här att bara kunna hänga när som helst men när vi flyttar så kommer det inte vara lika enkelt. Det känns lite jobbigt. Å andra sidan känns det jävligt jobbigt att inte kunna släppa ut ungarna på gården när som helst och att man inte bara kan kliva ut på en gräsmatta eller äta frukost på trappen. 
 
Anna har dessutom lovat att komma ut och bo i vår gäststuga. 
 

Av Natashja // Lady Dahmer

Ni har verkligen kommit rätt om man säger så. Jag är en riktig glädjespridare, fast tvärtom. En bitter surkärring utan dess like som skriver om feminism, kroppen, fatshame, föräldraskap och om att vara kvinna i ett patriarkat.

Kvinnosakskvinna. Feministinfluensa. Din problematiska favorit.

Mig blir ni snart kär i!

0 svar på ”Närheten till det sociala livet”

Det kommer bli grymt! Tänk när dina vänner kommer och hälsar på, ni kan sitta ute och grilla hela långa varma sommarkvällar. Ungarna härjar fritt på tomten. Det finns plats för gästerna att sova över och så äter ni långfrukost på verandan. Grannarna är säkert supertrevliga och kommer över med fika och passar ungarna när det behövs. Hehe, precis så föreställer jag mig livet i hus och jag är avundsjuk!

Jo, men et är en stor omställning att inte bo nära sin bästa vän. Jag och min BFF är i lite samma situation, under majoriteten av våra mer än tio år som vänner (vilket också är mer än halva våra liv) så har vi bott med max 20 min gångavstånd till varandra. Nu flyttar vi båda och även om vi båda ser fram emot et så känns det lie konstigt och vemodigt att vi aldrig mer kommer att bo så, utan alltid kommer att behöva planera lite mer för att ses. Nu är det ju i och för sig två olika världsdelar det rör sig om för vår del, men jag tror även att det är skillnad på att bara kunna ringa och bestämma att man går och ses om fem minuter och på att behöva bestämma så pass mycket i förväg att man är hel säker på att det funkar med bussar och sådär.

OT men i morse så sitter Gry Forsell i Mix Megapol och debatterar med Anders Timell och Hans Wiklund (tror det var Hans mest) om Beyonces vikt. De båda herrarna menade nämligen att Beyonce är tjock. Vilket fullkomligt vidrigt sätt att starta sin morgon på.. Hur många unga tjejer lyssnade på detta samtidigt som de klädde sig för att gå till skolan? Fy faan. Är så himla arg nu.

Jag hoppas att du eller någon annan som har en röst att nå ut tar upp detta idag på twitter eller i ett inlägg.

Ja det är faktiskt en lyx när man bor så pass nära sina vänner att spontana besök sker titt som tätt och ibland kanske man bara ses i 1 timme bara för att man kan liksom. MEN. Att ha tomt där man kan odla, grilla, umgås, leka lekar, lapa sol det är ju fan gränslöst allt man kan hitta på!!!

Hahaha jag läste att hon kunde få bo i TVÄTT-stugan. Vet inte hur jag läser idag.

Tänk att få bo i hus, så underbart! Jag är så jäkla glad för er skull! Tänk att få se barnen springa ut och leka på tomten! Deras skratt och bus en sommardag medan man själv sitter på altanen med en kopp kaffe! Det är en av mina högsta drömmar.

Vad gäller er relation så kommer den säkert förändras något, men älskar man varandra så klarar man det. Jag och min BFF bor med ca 1 timmes avstånd mellan oss men det går bra ändå 🙂

Men tänk ungarna, när de får vänner som de kan gå till själva! Det i sin tur genererar en härlig känsla hos en själv, nämligen möjlighet till egen tid! Att kanske ringa sin BFF och få prata ostört!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *