Kategorier
Vardagstrams

Ni vet”penntricket”….?

Av Natashja // Lady Dahmer

Ni har verkligen kommit rätt om man säger så. Jag är en riktig glädjespridare, fast tvärtom. En bitter surkärring utan dess like som skriver om feminism, kroppen, fatshame, föräldraskap och om att vara kvinna i ett patriarkat.

Kvinnosakskvinna. Feministinfluensa. Din problematiska favorit.

Mig blir ni snart kär i!

0 svar på ”Ni vet”penntricket”….?”

Hahahaha jag dör!!!!!!

Jag kan göra samma sak, men hur sjutton kom du på tanken att ta en tonfisk-burk?? 😀

Svar:
haha gick runt och försökte hitta lämpliga saker att peta dit.
LADY DAHMER™ | postpatriarkal feministfitta

HAHAHAHAHA! Gud så roligt! Har skämtat om penntricket med sambon nu efter graviditeten och under pågående amning – brösten är inte godkända i media längre 😉 Jag använder dom som "fickor" när jag måste bära med mig saker OCH bära ungen samtidigt (oftast naken) – mobiltelefon, hårborste, skedar, D-droppar mm har fått åka med sådär 🙂 Sambon tycker att jag är smart som löser problem så praktiskt 😉

He he, det där har jag också kört med, började med det redan i gymnasiet när dom pratade om penntricket och frågade hur sjuk jag skulle se ut om ölflaskan inte fastnat under, med tanke på min kupstorlek 😀

Oh lovely! Tack så mycket, din blogg har gett mig så mycket tankeställare.

Minns första gången min snygga smala kompis med de där små söta brösten nämnde att kan man få en penna att sitta kvar under brösten har man hängpattar. Hon sa det verkligen som att hängpattar är dåligt.

Mitt självförtroende sjönk ännu mer i botten då. En penna? De är inga problem, det skulle nog gå med ett Pringles rör.

Tack för att du vågar visa att du är människa.

Sitter och funderar på när man kan börja penntricket med röven…alltså när den börjar hänga, för att få in en tonfiskbörk under ena patten är inga problem 😉

ps. Love your stil!

Haha, underbart! Jag fick in en petflaska stlk större under boobsen efter första amningen, nu är jag inne på andra barnet så funderar på att köra en hel drickaback efteråt. 😉

Läste en bok en gång om ett gäng 13-åriga tjejer som gjorde penntricket för att se om de behövde bh eller ej. De flesta klarade det! Fattar inte hur, hen som skrev boken måste ha väldigt skev bild av hur kvinnokroppen utvecklas… Eller så var det bara jag och mina vänner som knappt hade fått "myggbett" i 13-årsåldern.

O jävlar… hahaha, nu satte jag morgonkaffet i näsan! *asg* Gud vad kul det här var! Älskar människor som bjuder på sig själva!

Vad kallar du detta trick för? !Allt i ett tricket" kanske? 😀

Hummm… *funderar* Kanske där *pekar på min "hänghylla" saker är när jag tappar bort det?

Ha en underbar dag!

Haha fan vad du är grym!

Jag minns vilken ångest jag hade över det där med penntricket när jag var i tonåren. Jag fick tidigt stora bröst och, som alla med lite verklighetsuppfattning förstår, så funkade inte penntricket på så pass stora bröst. Ångesten alltså. Jag försökte sträcka mig och luta mig bakåt bara för att det skulle funka litelitelitegrann så att jag kunde inbilla mig att jag var "normal och rätt".

Det är först nu i vuxen ålder som jag inser att jag har varit normal och rätt hela tiden och att det är penntricket som är onormalt och fel.

Tack för en grym blogg, keep up the good work!

Penntricket är en jävla lögn, min kompis har pyttesmå, superfasta bröst och hennes bröst kan hålla två pennor, ett par nycklar och en mascara samtidigt, medan mina långsmala fladdriga hängtuttar inte ens kan hålla fast en jävla penna!

Fast det här med tonfiskburken under tutten är ju genialiskt, blir alltid brutalt panikhungrig cirka en halvtimme innan jag kommer hem från skolan så det hade ju varit lysande att bara kunna slänga upp härligheterna på axeln och voila, ner ramlade käk! Tyvärr är inte mina tuttar anpassade för de användningsområdet, än.

Hahahaha! Sjukt kul! När jag var tonåring och smygdrack så hade jag en kompis med grande boobisar så där under gömde vi ölflaskorna om farbror blå kom :)! Själv är jag platt och kan inte gömma undan ett dyft i mitt dekolletage!

Hahaha, lovely! Mina egna AA-kupor kan klämmas in mot kroppen med en sport-BH så att jag får frågan vilket omklädningsrum jag vill ha nyckel till på badhuset, så jag får nog förvara tonfisken mellan skinkorna i stället!

Du har startat en ny trend! 😉 Jag har alltid drivit med mina bautatuttar, även om de var ett helvete för ryggen. Kunde ta av mig BH:n och ha den som mössa! 😀 Jag förminskade dem för fem år sedan, så de har inte alls samma "kapacitet" längre. Från inbunden bok till pocket, typ 😉

HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA!!!!! Jag döööööör!!!! Hur kan någon inte tycka om dig??? Humor på högsta nivå :))))))))))) Har aldrig sett dig ha en sk bloggutlottning, men kanske en liten penntrickstävling i all enkelhet? Vad säger du? Inte att pressa in största prylen men kanske den underligaste…eller kanske den mest jämlika prylen? Hahahahahahaha, måste skratta lite till…:))))))

Hah! Brukar också lägga diverse saker under tuttarna, tex telefon. Det har hänt att jag glömt bort det och sen letar efter telefonen på andra ställen xD

Hängtuttar är rätt praktiskt!

Hahaha, tror jag döör. Jodå penntricket har jag aldrig kunnat göra, kanske man skulle placera mobilen där för den lyckas jag alltid lägga ifrån mig på konstiga ställen..

Kan bara säga att jag är så otroligt glad att jag inte ens hört talas om detta trick förens förra året. Vid ålder 22 hade jag lite mer vett i skallen och förstod hur skruvat det var. Min kompis som berättade om det verkade ganska ärrad av det tricket under sin barndom dock. Annars hade jag förmodligen stått där med pennor under hela tonåren och haft ångest.

wohoo 🙂

var det jag som lärde dig penntricket, eller kunde du det innan jag skrev min kommentar? 🙂

Svar:
jag lärde mig penntricket som de flesta i min generation genom veckorevyn nån gång i början på 90-talet. 😉
LADY DAHMER™ | postpatriarkal feministfitta

Jag är glad att jag fick veta om penntricket för mindre än ett år sedan. jag hade världens värsta komplex för mina bröst som varit hängiga redan från början, stora, platta och fulla med bristningar. Jag förminskade dem 4 kupstorlekar dem förra året men de är fortfarande långt ifrån fasta. Men vafan, alla kan inte ha perfekta tuttar, mina är unika iaf! 🙂

Förresten, nästan alla kvinnor jag känner har testat penntricket, och även de med fasta bröst klarar av att hålla fast pennan. De enda som inte klarar det är de som har riktigt små bröst. Så det är ett rätt meningslöst test…?

Så jävla bra! Du och den allmänna ammningsdebatten har just fått mig att bestämma att det här med att affärerna inte har några bikiniöverdelar som passar mig måste leda till en sommar utan!

HAHA! Du är bäst. Där försvann min "hängpatts-ångest" inför framtiden. Vem fan kom på det där med penntricket? Det kan inte ha varit någon rymdforskare iaf, för de vet mer om gravitationen än så.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *