Kategorier
Vardagstrams

Oj, nu får ni hjälpa mig en gång till genom att klicka loss lite på min hemnetlänk!

Ja just ja. Så skulle jag ha gjort istället för att länka direkt till mäklarringen. 
 
 
Kan inte typ ALLA ni klicka loss på den här länken? Inte för att jag vet om det verkligen gööööör nåt men minsta chans att fler ser duger för mig. Jag är skiträdd att vi inte ska lyckas sälja eller inte sälja för bra pris. Man vet liksom aldrig.
 
Så en titt till på vårt fina hem klarar ni av! Shit, nästan så att vi själva vill bo kvar när vi läser om hur bra Älvsjö faktiskt är och närheten till typ ALLT här. Apotek, vårdcentral, affärer, restauranger osv osv. Det kommer bli läskigt att flytta ut till ingenstans. Samtidigt så kommer vi få tillgång till så mycket annat som vi inte har här. Och i värsta värsta fall så kan man faktiskt sälja och flytta tillbaks till stan igen. 
 
Och ni som bor i stockholm får förresten hemskt gärna dela länken på er facebook. 
 
Förresten (igen) har ni några sådana där skräckbilder från hemnet att dela med er? Jag följde #bozebra på twitter och dog av skratt men sen la hen ner projektet och jag saknar att skratta lite åt ful och knepig inredning. 

Av Natashja // Lady Dahmer

Ni har verkligen kommit rätt om man säger så. Jag är en riktig glädjespridare, fast tvärtom. En bitter surkärring utan dess like som skriver om feminism, kroppen, fatshame, föräldraskap och om att vara kvinna i ett patriarkat.

Kvinnosakskvinna. Feministinfluensa. Din problematiska favorit.

Mig blir ni snart kär i!

0 svar på ”Oj, nu får ni hjälpa mig en gång till genom att klicka loss lite på min hemnetlänk!”

Åh Elin Gabriella, hennes blogg läser jag också. Väldigt olik din men det är så roligt med bloggar. Man kan välja och vraka och göda alla sinnen och intressen =D Har klickat på länken flera gånger nu! 🙂

Haha, du är så välkommen att komma hem till oss och kolla på ful och knepig inredning när du vill och har vägarna förbi Enköping! Här samsas en superskön och jätteful skinnsoffgrupp med en furuskänk och Billy-hyllor i vardagsrummet. I köket finns en massa rangliga och gnagda stolar som vi vägrar göra oss av med bara för att våra barn och våra hundar kommer gå loss på allt nytt vi skaffar. Faktum är att hela vårt hem ser ut som ett avdankade-möbler-upplag, då vi väljer att låta barn o djur leva loppan som unga, och när de är äldre lägger vi krut på att fixa till hemmet. Det känns så…döfött att göra det just nu. Med en soon to be fyraåring och en nioåring, tre katter och två medelstora hundar som ränner runt så är det liksom inte läge att stila till hemmet när det ändå funkar som det är. Det är trots allt inte så illa att det är Arga Snickaren-varning 🙂 Bara lite…omatchat och halvslitet. Samt en o annan dammråtta förstås.

Vi sålde en trea i Västra Frölunda (ganska oattraktivt läge utanför göteborg city) förra året och fick MER än vad vi hade kunnat föreställa oss! Oroa dig inte, ni kommer få sjukt bra betalt, lovar. Älvsjö är ju skitbra, har faktiskt också bott där några månader. Lycka till med visningar och budgivning, det kommer gå skitbra!

…och så kan man ha världens finaste, välbevarade, stylade hus i bästa området (inte överprissatt!!!) och det går inte iväg… i den situationen befinner jag mig i nu – hemskt! går med klump i magen hela tiden… varken mäklare eller vi fattar någonting. andra hus i samma område går iväg, men icke vårt… hundraprocentigt solläge, soldäck, stooor tomt, fina träd… whatever… puh!

Svar:
Nä vad trist!
LADY DAHMER™ | postpatriarkal feministfitta

Det bästa/värsta jag någonsin sett i en fastighetsannons var för några år sedan på ett hus där man verkligen inte städat alls (jag kan inte hitta det nu och de tog ändå bort de värsta bilderna efter en del uppmärksamhet). Det var sunkigt och det fanns högar med tidningar och kartonger lite här och var. Men le pièce de résistance var helt klart sovrummet med den obäddade sängen. Och just ja, det låg någon och sov i sängen.

🙂 pusta ut du ska se det kommer gå finemang!

Du lär tok trivas i segersäng, bor själv i Nynäshamn & även om känslan är landet & middle of ingenstans finns det mycket fina smultron ställen i kommunen. Kasta iväg ett mail om du vill ha lite tips även om jag kan tänka mig att ni utforskar allt sinom tid.

🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *