Kategorier
Vardagstrams

Radio1 klockan 13 idag // 2 timmar manshat i vanlig ordning! TUNE IN!

Nämen om man skulle ta och göra lite nytta idag då rå. 
 
 
Typ ta en dusch? Näää ba skoja.
 
Jag ska ha ett möte (nääääaaarghhh) med mäklaren. Sen ska jag och Cissi göra radio. Vi ska snacka våldtäkter, löneskillnader, facebook. Det blir två timmar manshat för hela slanten i vanlig ordning alltså och ni kan lyssna mellan kl. 13.00 och 15.00 på Radio1.se eller via appen. (Ni som inte har tid då kan lyssna i efterhand på sajten eller via itunes) Ni vet ju hur jävla bra vi är.
 
Efteråt så blir det snabbtaxi till ungarnas förskola för ”förskolans dag” vilket alltid innebär massa tårta och bullar, vernissage av ungarnas alster samt umgänge med pedagoger, barn och föräldrar. Det börjar tre och jag vill inte komma för sent. 

Av Natashja // Lady Dahmer

Ni har verkligen kommit rätt om man säger så. Jag är en riktig glädjespridare, fast tvärtom. En bitter surkärring utan dess like som skriver om feminism, kroppen, fatshame, föräldraskap och om att vara kvinna i ett patriarkat.

Kvinnosakskvinna. Feministinfluensa. Din problematiska favorit.

Mig blir ni snart kär i!

0 svar på ”Radio1 klockan 13 idag // 2 timmar manshat i vanlig ordning! TUNE IN!”

Manshat, haha.. Jaa. Har fått höra att jag är manshatare sen jag var typ 13.. Får väl tacka mor min för det, idag vet jag att det bara varit så att jag varit feminist sen jag var just 12-13 år och därför folk reagerat som de gjort..

Dock är jag en stolt "manshatare" idag(tack vare dig LD)

Och kul med förskolans dag! Alltid skoj att se ungens konst:)

Förskolans dag är jätte skoj. Här har vi det nästa vecka. Alltid roligt när barnen kan visa upp sina underverk till sina föräldrar o tårta kan man ju aldrig säga nej till. Inte jag i alla fall.

Men ordet manshat gillar jag inte däremot. Även om jag vet att du skriver det för att provocera, men ändå.

Hej! Det här har inget med ditt inlägg att göra 🙂 Men vill bara säga att jag är så fruktansvärt glad att du orkar fortsätta sprida feminismens budskap trots alla haters. Jag var inne på Aftonbladet och läste kommentarerna till den här artikeln

http://www.aftonbladet.se/sofismode/article16782205.ab

Blev först så arg och sedan helt matt. Orkade inte kommentera. Tack för att du finns, du är så smart, träffsäker och min idol!

Kram Elin

Önskar jag kunde lyssna men ska i egenskap av facklig förhandla just LÖN för 34 medarbetare…

Hade för övrigt diskussion med mina sexor om jämställdhet idag och kommer publicera inlägg om det senare men kan avslöja slutsatsen av denna diskussion: Det finns INGA fördelar med att vara kvinna i vår samhälle enligt eleverna och ingenting som är "kvinnligt" är positivt. Ledsamt. Men förstås, vi kommer diskutera vidare…

"Hade för övrigt diskussion med mina sexor om jämställdhet idag och kommer publicera inlägg om det senare men kan avslöja slutsatsen av denna diskussion: Det finns INGA fördelar med att vara kvinna i vår samhälle enligt eleverna och ingenting som är "kvinnligt" är positivt. Ledsamt. Men förstås, vi kommer diskutera vidare…"

SannaM, Hittade ni inga fördelar alls med att vara kvinna? Säkert? Men ok, igår visade samhällsprogrammet Kobra ett program med titeln "behövs mannen?" Där påvisas bla hur männen världen över för närvarande är i en anpassningsfas till den nya eran där kvinnorna har det totala makten. Och i allra högsta grad i Sverige. Mycket tack vare att våra högre utbildningar idag besitts av en övervägande majoritet kvinnor, vilket inom en snar framtid kommer att resultera i att vi finner kvinnor på de flesta höga maktpositionerna istället för män, som kommer att utgöra den lågutbildade underklassen. Man tar även upp jungfrufödsel och besöker en kvinnoby i Kenya.

Kanske kan få flickorna i klassen att må lite bättre?

Du påminner sjukt mycket om June i Here comes honey boo boo.. OKEJ, jag är inte så förtjust i dig (dina åsikter om det mesta?), men säger faktiskt inte detta för att vara taskig.. Det är mer menat på ett roligt, harmlöst vis. Och jag tror att du har humor nog att fatta mig!

Svar:
jag tar inte åt mig, men jag är ganska övertygad om att man inte generellt jämför andra kvinnor med 200 kiloskvinnor utan att vilja vara elak.
LADY DAHMER™ | postpatriarkal feministfitta

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *