Kategorier
Vardagstrams

Radiodöd helg

 
Hej jag är ute i segersäng just nu. Vi har haft sovaöverhelg, kalas och tjuvkik i nya huset. Det står tomt från och med femtonde juni (snart!!!!!!) men inflytt är nån vecka senare. Herregud vad vi längtar. 
 
 

Av Natashja // Lady Dahmer

Ni har verkligen kommit rätt om man säger så. Jag är en riktig glädjespridare, fast tvärtom. En bitter surkärring utan dess like som skriver om feminism, kroppen, fatshame, föräldraskap och om att vara kvinna i ett patriarkat.

Kvinnosakskvinna. Feministinfluensa. Din problematiska favorit.

Mig blir ni snart kär i!

0 svar på ”Radiodöd helg”

Åh. Ni är väl en del som känner varandra i den nejden va? Så det blir så där storfamiljskänsla?

Svar:
tre familjer so far men vi hoppas på fler.
LADY DAHMER™ | postpatriarkal feministfitta

Åååå! Känner igen det där – jag får nycklarna till min nya lägenhet den 7e juni! Iiiih! Pirret! Jag häller tummarna för att er flytt går så smidigt som möjligt ^^

Åh, kul att se att projektet fungerar och att folk faktiskt flyttar dit, till mina gamla hoods! Eller ja, kommer från ösmo, men det är ju typ samma. Missa inte att ta er över till andra sidan järnvägen och upptäck den fantastiska naturen! Samt möjligheterna att faktiskt promenera genom skogen hela vägen till ösmo:)

Hej LD!

Försöker få mina föräldrar att förstå genus men de förstår inte för fem öre. Har du några tips på en enkel och uppvaknande bok för den inte så införstådde? Blir tokig av att försöka förklara för människor som inte kopplar. Tänker att det skulle vara enklare om de läste det.

Det här känns som en stalkerkommentar av rang, men jag måste stilla min nyfikenhet och fråga: heter killen längst fram i bild möjligen Hampus B? Annars har han en dubbelgångare!

Svar:
nej ingen hampus is bild!
LADY DAHMER™ | postpatriarkal feministfitta

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *