Kategorier
Vardagstrams

Schhhh….

Nu kryper jag också ner. God natt!
 
 
Förresten, alla mammor och pappor, läser ni Paulas bloggHon har typ den mysigaste föräldrabloggen just nu och jag tycker så himla mycket om henne. Nej, hon skriver inte så mycket om politik eller genus eller det jag generellt länkar till men hon har en feelgood-blogg som jag tycker fler borde läsa. 

Hon får också jävligt mycket skit (konstigt nog för hon är snäll och ödmjuk). Kallas dålig mamma osv. Så titta gärna in och skriv nåt uppmuntrande!

Av Natashja // Lady Dahmer

Ni har verkligen kommit rätt om man säger så. Jag är en riktig glädjespridare, fast tvärtom. En bitter surkärring utan dess like som skriver om feminism, kroppen, fatshame, föräldraskap och om att vara kvinna i ett patriarkat.

Kvinnosakskvinna. Feministinfluensa. Din problematiska favorit.

Mig blir ni snart kär i!

0 svar på ”Schhhh….”

Ser så mysigt ut.

Diggar verkligen detta med samsovningsteorin. Men måste fråga, och här tar jag mig rätten att dra vissa slutsatser efter det jag läst och sett i bloggen, blir det inte väldigt trångt i den säng ni har nu (såg annonsen) när barnen är så pass stora? Sover själv i ganska stor säng och med snubbe brevid plus liten hund ibland händer det ganska ofta att jag vaknar av att jag drömmer att jag ligger i en sillask…

Den mer relevanta frågan: Läste att barnen skulle få ett gemensamt rum när ni flyttar, hur tänker du kring samsoving där? Kommer de sova tillsammans, kommer ni skaffa stora sängar så att ni kan sova hos barnen om det blir problem (mardrömmar etc…)? Hur länge tror du samsovning funkar, mellan barn-förälder och syskon-syskon?

Detta faller sig säkert naturligt men jag tänker mer på hur man planerar med sängköp etc…

Mysigt! Själv låg jag bredvid en man och ett barn som kaskadkräktes hela natten lång. Fy fan!

Nu ligger ett nytt avsnitt av Bloggkommentatorernas podcast uppe och vi diskuterar bland annat din och Fnulans bikinidebatt. Du är nog den bloggare som vi nämner mest frekvent i podden. 🙂

Ha en fin dag! Själv skall jag torka lite spy nu. 😀

Svar:
Ska lyssna! Det gör jag ju alltid. 🙂
LADY DAHMER™ | postpatriarkal feministfitta

Gillar verkligen att du börjat tipsa om andras bloggar. F.ö. att det är schysst osv så tycker jag det bidrar till en solidaritet mellan bloggerskor som är viktig! (samt är najs med tips för oss läsare!)

Svar:
Jag tipsar mycket mer på min facebooksida! Här på bloggen försöker jag hålla tipsen relevanta till det jag skriver om, men på facebook lyfter jag fram inlägg och bloggare som jag tycker är bra och intressanta. 🙂
LADY DAHMER™ | postpatriarkal feministfitta

Hej!

Någonting jag har funderat på senaste är det här med samsovning! Kan inte du berätta för mig varför kontra varför inte en samsover med sina barn?

KÄRLEK

Älskar samsovning!

Sov aldrig med mina föräldrar i min uppväxt så det är jag inte van vid med däremot hade jag en tvillingsyster som jag sov med varje natt i större delen av vår uppväxt.

Samma säng, bredvid varandra, skavfötters ibland. Vi hade två olika rum och två olika sängar men det slutade alltid med att vi sov hos varandra.

Slutade dock ganska abrupt i 13-årsålders då vi sov skavfötters. En morgon fick jag en spark rakt på snoken och blödde näsblod som en tok. Därefter sov vi i varsin säng 😀 haha

Men så att säga, det är nyttigt med samsovning. Tryggheten som finns när en annan människa ligger bredvid en om nätterna går icke att finnas någon annanstans!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *