Kategorier
Vardagstrams

Vardagstråkigt

Jag är upptagen med att städa ur lägenheten inför visningen på Söndag. Gammal mat ska kastas, skåp ska rensas och torkas ur. Golv ska bonas och oljas och vaxas och fy fan.
 
Cissi kom förbi och dammsög. Jag lagade mat. Kräftpasta. 
 

Av Natashja // Lady Dahmer

Ni har verkligen kommit rätt om man säger så. Jag är en riktig glädjespridare, fast tvärtom. En bitter surkärring utan dess like som skriver om feminism, kroppen, fatshame, föräldraskap och om att vara kvinna i ett patriarkat.

Kvinnosakskvinna. Feministinfluensa. Din problematiska favorit.

Mig blir ni snart kär i!

0 svar på ”Vardagstråkigt”

Alltså jag älskar dig så himla mycket lady dahmer!!

tänkte bara säga det, hehe. Hoppas du inte tycker jag är konstig nu för jag tycker att du är helt fantastisk, tack för att du finns!

Är nog lätt LD blogg skadad när jag läste flytningar om flyttningar i schemnus kommentar ovan. Varpå jag hastig scrollar upp för att se OM jag kanske missade något sådant, men såg att jag råkade läsa lite fel bara 😉 MEN man kan ju aldrig vara säker här inne 🙂

Åh 🙂 Jag funderade länge på att skaffa en (har fortfarande inte uteslutit tanken) när jag var yngre efter att ha läst Häxmästaren av Margit Sandemo, därför tyckte jag det kul att se att någon annan faktiskt gjort det 🙂

Åh jag blir nojig av sånt här. Har också visning på söndag, och man kan ju städa hur länge som helst. Men ärligt talat, torka ur skåp, är det verkligen sånt man bör göra innan? Finns det folk som på allvar ba’ "nä usch va mycke smulor det låg i den här lådan, denna lägenheten ska vi inte ha!". Jag fattar ju att man ska ge ett fräscht intryck generellt, men va fasen….

Svar:
folk tittar i skåp och lådor. det kan dra ner intrycket, alltså kännas ”smutsigt”.
LADY DAHMER™ | postpatriarkal feministfitta

Jo jag inser ju det. Letar egentligen mest ursäkter för att kunna säga "nä nu behöver jag inte städa mer". 😀 Tänk att man aldrig städar så ordentligt för sin egen skull, utan bara när det är dags att flytta.

Lycka till på söndag iaf!

Svar:
hahah jag sitter liksom vid datorn nu fast jag borde bona golven
LADY DAHMER™ | postpatriarkal feministfitta

Men har du skickat iväg barnen eller hur lyckas du städa? Har en treåring här hemma och jag hinner ju inte ens städa undan lika snabbt som hon smutsar ner…

Svar:
hahaha nä, barnen är med. de hjälper dock till med att hålla upp dörrar när jag ska ner i förråd och soprum
LADY DAHMER™ | postpatriarkal feministfitta

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *