Kategorier
Vardagstrams

Vill ni ha fler bloggtips?

Förresten, om ni gillar att få blogg- och inläggstips så ska ni gilla min facebooksidaHär på bloggen försöker jag hålla tipsen relevanta till det jag skriver om, men på facebook lyfter jag fram inlägg och bloggare flera gånger om dagen, som jag tycker är bra och intressanta.
 
Jag tycker generellt att de större bloggarna SUGER RÖV på att länka varandra och försöker göra mitt bästa för att lyfta andra mindre bloggare som jag gillar. Givetvis vill jag ju ge er kvalitét, så de tips jag delar med mig av är ju sådana jag tycker är läsvärda och bra men jag önskar att fler ville låta andras röster få höras emellanåt.
 
Det är ju så enkelt. Antingen så kan man ju länka till relevanta inlägg i olika debatter (som jag gör på bloggen) eller så kan man använda facebook eller twitter till att länka till det som kanske inte passar i inläggen. 
 
När jag länkar ett inlägg på facebook så ser mellan 2000 och 10.000 personer den länken. Det är så jävla mäktigt. 
 

Av Natashja // Lady Dahmer

Ni har verkligen kommit rätt om man säger så. Jag är en riktig glädjespridare, fast tvärtom. En bitter surkärring utan dess like som skriver om feminism, kroppen, fatshame, föräldraskap och om att vara kvinna i ett patriarkat.

Kvinnosakskvinna. Feministinfluensa. Din problematiska favorit.

Mig blir ni snart kär i!

0 svar på ”Vill ni ha fler bloggtips?”

Hej alla,

jag skulle behöva hjälp med en namninsamling:

http://namninsamling.se/index.php?sida=2&nid=7735#.UZSVULWeM1l

Den handlar om att oroligheterna i Gottsunda/Valsätra måste få ett slut!

Några saker som har hänt:

– skolor, garage, bilar, förråd, soprum och skogsområden har blivit utsatt

för bränder

– skolor/förskolor har blivit utsatt för vandalism och förstörelse,

glasrutor har blivit krossade, trasiga glasflaskor har blivit nergrävda i

sandlådor mm

– skottlossning mot privatpersoner och väktare i centrum

Detta är en helt seriös namninsamling!

Snälla, skriv under och sprid namninsamlingen vidare till kollegor, släkt, vänner och via sociala medier som Facebook. Varje underskrift behövs för att

kunna göra skillnad!

Tack på förhand

Malin Eriksson

Jag tycker själv att jag skriver bra, ibland viktigt, ibland inte.

Ibland sällan, ibland ofta.

Jag har ingen fancy mobil, så måste skriva från min dator så hinner inte uppdatera så ofta, jag har också tre hundar och en ettåring och det är för bövelen sommarväder haha

Hej!

Jag älskar din blogg (såklart) och har äntligen tagit mod till mig och startat en egen. Tack för inspiration! Jag skriver om min passionerade kamp mot kemikalier som invaderar våra liv. Vore kul om du ville kolla på den! http://www.pure-me.se

Trevlig helg! /Liv

Maja: uppmärksamma det inte och helt ärligt kan vi inte gå vidare med att Blondinbella är en åsiktsmaskin som inte vill diskutera eller lära sig utan bara provocera för att få mer klick till sin blogg? Sluta prata om henne och sluta tro att hon har någon slags ambition att vara förebild för unga tjejer, det enda hon vill är att tjäna pengar på dem.

SNÄLLA kommentera blondinbellas senaste inlägg om BARBIE. blir så provocerad att jag får lust att skriva väldigt elaka saker till henne men det tänker jag inte göra. snälla lindra min frustration genom att komma med ett vettigt svarsinlägg eller nåt

Jag tycker det är superbra att du tipsar om läsvärda inlägg och bloggar! 🙂 Får inspiration och tillfällen att tänka i lite andra banor ibland. Gillar’t!

Ett par gånger har folk kommit till min blogg via både facebook och twitter och jag tycker det är skitkul för jag gör själv inte reklam för bloggen där.

Blir liksom en kick att "Oj! Det var fler som tyckte det där var bra!"

Senast var det inlägget "Vad fan hände?" om 112 som delades hej vilt haha! Bra, för det var viktigt ju.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *