Kategorier
Vardagstrams

Vill ni köpa världens bästa bostadsrätt?

Va fan är klockan redan åtta? Jag har inte ens gett barna middag eller hunnit skriva eller duschat eller nåt och snart kommer Oskar hem och jag lovade att vi skulle typ umgås för första gången på två veckor (ni vet flyttstök osv) och jag har inte hunnit ringa och säga åt honom att handla benåjerry!
 
Idag har vi haft lägenhetsfotografering. Vi orkade inte riktigt hålla på och homestyla fast i efterhand tänker jag att det skulle vi kunnat göra. Typ framhävt vår gigantiska walkincloset (jaja klädkammare då) på ett tjusigt sätt eller fan, ba ställt in en liten säng. OCH SÅ VIDARE.
 
Vi tömde bara skiten, lät några möbler stå framme och bäddade fräscht i sängen. Tulpansäsongen är slut och hemköp sålde de fulaste snittblommorna på jordens yta MEN MEN. 
 
Vi kommer sätta ut för försäljning om drygt två veckor. Vill ni bo i Stockholms bästa närförort (bara sex minuter från stan) med restauranger, parker, skog och allt man behöver INKLUSIVE pool och bastu i föreningen så kom och buda. Buda mycket. Vi vill ha jättemycket pengar. Tack på förhand. 
 
Nu ska jag återgå till matlagningen. 
 

 

Av Natashja // Lady Dahmer

Ni har verkligen kommit rätt om man säger så. Jag är en riktig glädjespridare, fast tvärtom. En bitter surkärring utan dess like som skriver om feminism, kroppen, fatshame, föräldraskap och om att vara kvinna i ett patriarkat.

Kvinnosakskvinna. Feministinfluensa. Din problematiska favorit.

Mig blir ni snart kär i!

0 svar på ”Vill ni köpa världens bästa bostadsrätt?”

Det känns ändå lite bra tycker jag att superbloggaren du inte riktigt hinner jämt, för då är det liksom okej att jag inte heller hinner 😀 (min jättekonstiga feberlogik).

Lycka till med försäljningen! Jag har 5000 i sparpengar, räcker det som handpenning eller!?

Känns för övrigt lite som jag missat nånting, är det något större ni vill köpa? Radhus? Eller ska ni byta upp er till hyresrätt? 😀

Svar:
vi har köpt ett hus!
LADY DAHMER™ | postpatriarkal feministfitta

Är det bara för mig som Vine-tjohejsan inte visar sig? Fett ledset, jag vill se lägenheten vit och tom!

Svar:
nä va tråkigt. Har du en iphone då?
LADY DAHMER™ | postpatriarkal feministfitta

Ni som inte kan se vine, har ni rätt inställningar och tilläggsprogram i era datorer. Jag har inga som helst problem att se dem, varken på Androidtelefon, Platta, iPhone eller PC.

Prova installera flash eller något annat program för rörliga bilder. Testa också att byt webbläsare.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *