Kategorier
Vardagstrams

Auto cucumber

Hatar kombinationen tjocka fingrar + litet tangentbord men älskar autocorrect.

autocorrect

(Jag och Elaine sms’ar)

Antingen stavar det rätt åt en eller så ger den ett alternativ som liksom gör vardags-sms’en lite mer spännande. Ni har säkert redan sett det här; The 30 Most Hilarious Autocorrect Struggles Ever. Jag försökte läsa högt för maken men skrattade så hårt att ljudet liksom försvann, ni vet hur det låter va? När tårarna sprutar och man bara kvider fram ett pipande ljud från sin vidöppna mun.

Av Natashja // Lady Dahmer

Ni har verkligen kommit rätt om man säger så. Jag är en riktig glädjespridare, fast tvärtom. En bitter surkärring utan dess like som skriver om feminism, kroppen, fatshame, föräldraskap och om att vara kvinna i ett patriarkat.

Kvinnosakskvinna. Feministinfluensa. Din problematiska favorit.

Mig blir ni snart kär i!

0 svar på ”Auto cucumber”

Jag har inte iphone, hur kommer det sig att det blir fel så många gånger i rad? Läser inte folk igenom innan de skickar om det blev fel första gången? Rättar den av sig själv? Stirrar folk ner i tangentbordet när de skriver? Så många frågor!

Denna fråga har inget med inlägget att göra men jag undrade om kan använda baby shampoo känns som det vore mer skonsamt eller är jag helt ute och cyklar alltså om man vill börja med no poo.

Jag började läsa, förstod först inte vad som var så roligt, sen fick jag det ena hysteriska skrattanfallet efter det andra. Precis som du skriver:
”När tårarna sprutar och man bara kvider fram ett pipande ljud från sin vidöppna mun.” Hahahahahaha

Lady D! Jag rörde mitt överviktiga fläsk till Fridays idag. Tänkte först bara ta en huvudrätt (man vill ju vara nyttig) men sen tänkte jag att nej…jag ska fan njuta. Visualiserade hur jag mentalt hade med dig på middagen och beställde stolt in två förrätter (mozarellasticks och Chicken wings) innan huvudrätten (Jack Daniels Burger) och njöt av varje tugga och din låtsasnärvaro. Det var grymt. Älskar dig och det här jävla underverket till blogg!

Jag har lyckats få iväg en del dumma saker tack vare autocorrect. Har ju en sådan där funktion där jag bara drar fingrarna mellan bokstäver så får jag fram orden och för det mesta har jag stenkoll på att det blir rätt ord – ibland är jag lite för tillitsfull och skickar väldigt konstiga saker. För det mesta är det inga konstigheter, ibland blir det ”porr” istället för ”år” och sådär 😉

Jag stängde av den där när min sambo svarade ”Vi har varit tillsammans i två år och du har aldrig något sagt. Varför?” på mitt SMS om att jag saknade honom och ville att han skulle komma hem så att jag fick pussa på honom… Jag hade dock skrivit ”pissa” istället för pussa. Så nu är autocorrect av OCH jag korrekturläser varje SMS innan det skickas! Jag skrev nämligen också till min chef att hon skulle ”slicka det” – skicka det…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *