Kategorier
Vardagstrams

Så klär du dig som Lady Dahmer

Nej, det här är ju ingen modeblogg men jag tänkte att det säkert sitter massvis med tjejer (och killar) runt om i landet och bara tycker att jag är så där fruktansvärt superfräsig och undrar ”hur blir man lika cool och tjusig som Lady Dahmer?”

Jo jag vet att det kan verka omöjligt, men man kanske kan komma en bit på vägen genom kopiera min klassiska outfit:

kollage_1493593761
 

(Garva ni, detta är alltså ej ett skämt. Jag klär mig alltså såhär på riktigt.)

Av Natashja // Lady Dahmer

Ni har verkligen kommit rätt om man säger så. Jag är en riktig glädjespridare, fast tvärtom. En bitter surkärring utan dess like som skriver om feminism, kroppen, fatshame, föräldraskap och om att vara kvinna i ett patriarkat.

Kvinnosakskvinna. Feministinfluensa. Din problematiska favorit.

Mig blir ni snart kär i!

0 svar på ”Så klär du dig som Lady Dahmer”

Jag drömde om dig.. Intressant?
Jag var nanny hemma hos dig. Så hade du sex med två killar (ingen av dem var din man) på vardagsrumsbordet.. Jag tyckte såklart det var väldigt fel med tanke på att du har man. Men men. Sen störde jag mig på att du inte duschade eller ens tvättade händerna efteråt, och sen när du av nån anledning tog mig på armen så skrek jag ”Du RÖR inte mig med dina penisfingrar! Icke! ICKE!” och så låste jag in mig på badrummet.. Haha.. Lite kul.

🙂
Min egen stil är mer amish möter grunge möter fjällvandrare. Kryddat med genuint ointresse och mikroskopiskt klädkonto. Önskar jag vågade magväska – så himla praktiskt 🙂

Det där kunde vara min garderob. Kläder är så fruktansvärt tråkigt och när man som jag har några kilo för mycket här o där så är det ännu tråkigare för det är inte lätt att hitta kläder som passar.

Det ser riktigt bekvämt ut!
Jag själv klär mig i svarta leggings, en tshirt eller en svart långärmad tröja och färgglada sockar. Och converse. Det är liksom jag. Jag trivs så förbannat i leggings och tshirt och man ska alltid ha det man trivs i!

Åh får så härliga minnen av magväskan. Hade alltid godis och andra fina saker i min när jag var liten. Plus den hade ett färgglatt oemotståndligt mönster.
Se till att utrusta dina kids med nåt liknande om de inte har. Så gulligt när ni tre går på stan med era magväskor tänker jag mig…

ja i mitt hus (delar med tjejkompis) kör vi bägge varianten tights/långkallingar, hoodie och linne.. och tjocksockar på det. vi brukar säga till varandra att vi säkert skulleva assnygga i klänning och smink men VEM HAR TID? och tights är ju bekvämt och an kan sitta hur man vill..
Fast åtminstone jag känner ett behov att rättfärdiga mitt val att inte pyssla så supermkt med mitt yttre för mig själv.. Det är som att jag måste intala mig att jag har skäl (idrottare, 1-2 idrottspass dag) samt att jag pluggar ett krävande program. fast det inte borde behövas; vill jag vara osminkad och bekväm borde det ju vara ok oavsett vad jag gör på dagarna.

Haha, det trodde jag väl aldrig att det skulle komma ett slags ”Dagens outfit”-inlägg här 😀 Men roligt var det. Jag har en slags egen version av det där med ett urtvättat linne under sliten MC-tröja, träningsbrallor och duntofflor. Dock inga piffiga naglar då jag inte blir av med min ovana att bita på dem :/

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *