Kategorier
Vardagstrams

Så peppad lördag

Jag ska på nåt event idag och prata inför publik och känner mig faktiskt inte speciellt pepp på det alls. Resan till stan är lång, jag har migrän och ingen som vill följa med (för då hade jag ju kunnat äta på Fridays). Dessutom hatar jag ju att prata inför publik och känner mig lite risig i magen. Det senare kan ställa till det lite. HÄHÄHÄ

Vad ska ni göra?

peppen

Peppen.

Av Natashja // Lady Dahmer

Ni har verkligen kommit rätt om man säger så. Jag är en riktig glädjespridare, fast tvärtom. En bitter surkärring utan dess like som skriver om feminism, kroppen, fatshame, föräldraskap och om att vara kvinna i ett patriarkat.

Kvinnosakskvinna. Feministinfluensa. Din problematiska favorit.

Mig blir ni snart kär i!

0 svar på ”Så peppad lördag”

Jag ska försöka komma ur morgonrocken och äta frukost sedan vid 13 ska jag iväg på ego då de har konvent idag. Jag ska lyssna på lite träningstips och sedan testa på självförsvar för tjejer. Sedan på kvällen bjuder mamma på middag. Tiden mellan grejerna är tänkt att ägnas åt plugg, vi får se hur det går..
Skickar lite pepp din väg och hoppas på att du träffar på någon trevlig i publiken som vill äta på fridays med dig. 🙂

Min plan är att ta mig ur soffan & dammsuga lägenheten, plocka undan massa smågrejer och duscha för om några timmar får jag gäster. Har fortfarande 3½ timme på mig, och det kan ju tyckas vara lång tid, men tiden går ju så väldans fort när man ligger i soffan & gör ingenting. Hoppas att din dag blir bra, här har du lite pepp!!

Underbar bild. Precis sådär ser jag också ut ibland, eller ganska ofta faktiskt. Och så känner jag mig alltid lite sämre då, för att känna sig fin precis hela tiden är så himla viktigt. Men så ser man bilder som denna och ba TACK.

Fan vilket härligt inlägg. Att inte alla bara är så himla pepp på alla projekt och aktiviteter de tar sig för, som det ibland kan verka. Bloggare berättar sällan när de avbokar något eller undviker något, och då får man som läsare känslan av att de gör och klarar ALLT och det med en kropp full av energi och ett stort leende på läpparna!
Så det här inlägget, där du bara berättar att du inte är så jäkla pigg på något, är skönt för mig att läsa. Min känsla av prestationsångest och missanpassning blir lite mindre extrem då.
Tack för att du är så jäkla mänsklig.

Fantastisk bild och jag gillar såna här inlägg 🙂
Denna lördag blir lugn. Tillagar en het chiligryta som ska koka i 8 timmar, medan det står och kokar så planerar jag att kleta på en lermask, lägga mig i badet och bara ha det gött! 🙂 Kanske dricka lite glögg också.

Ska äta chips och kolla på Oscar Wilde-filmen från -97 och dregla över Jude Law. Sen kanske man plöjer genom Sherlock Holmes 2 och dreglar lite till. Ibland vill man bara löka runt hemma, så jävla skönt.

Jag skulle varit i stugan, men pga punka på bilen igår så blev det en hemma helg istället.
Så jag har passat på att rensa ut lite barnkläder som ska upp på vinden och lite trasiga leksaker som har slängts.
Sen blev det en tur med tvärbanan från Solna till Bromma, till lillbarnets stora förtjusning, och en yoghurtglass på Bromma Blocks innan vi åkte hem igen.

Vaknade for ett tag sen, klockan ar lite efter 11 pa dagen, solen skiner men det ar ganska sa kallt. Snart ska jag starta bilen o lata den varma upp, sen ska jag ivag till stan, ha en god latte o gora nagra arenden. Efter det, ta ut hunden pa promenad o senare pa kvallen titta pa nagra filmer.
Till Sara ang Miley Cyrus….jag tycker ocksa att hon verkar vara langt ifran dum, plus jag gillar henne. Hon ar bara 20.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *