Kategorier
Vardagstrams

Så ynklig just nu

Nu är det illa här hemma. Jag är SJUK. (feber, snuva, hosta, värk i öron, migrän osv) Detta kräver att alla stannar upp en stund och reflekterar över detta som drabbat mig för att vara sjuk med en massa klängande barn är inte riktigt min grej. Jag vill mest bara sova. Sluta nysa. Sluta hosta. För ni som fött barn, ni vet vad som händer då.

Igår satt jag i soffan och spelade Minecraft med ungarna och jag nös säkert tjugo gånger. Till slut insåg jag att man inte kan kämpa emot, det var bara att ”släppa” liksom, det kommer ändå. Idag får jag tvätta byxorna helt enkelt. De är INTE så himla fräscha om man säger så.

Annars då?

Av Natashja // Lady Dahmer

Ni har verkligen kommit rätt om man säger så. Jag är en riktig glädjespridare, fast tvärtom. En bitter surkärring utan dess like som skriver om feminism, kroppen, fatshame, föräldraskap och om att vara kvinna i ett patriarkat.

Kvinnosakskvinna. Feministinfluensa. Din problematiska favorit.

Mig blir ni snart kär i!

0 svar på ”Så ynklig just nu”

Men stackars dig <3
Jag är också hemma idag fast här är det ett av barnen som gått och blivit krasslig, och då kan det ju nästan vara lite trivsamt att få vara hemma och pyssla om. En av de värre grejerna som hänt oss var när både jag och mannen började spy samtidigt mitt i natten (magsjuka alltså) och de tre barnen var lediga dagen efter. Kan säga att inte så många är sugna på att vara barnvakt till potentiella magsjukesmitthärdar. Vi turades om att springa på toa och den som mådde lite bättre för stunden fick försöka fixa mat och annat till barnen. Till slut gick det inte och mina föräldrar förbarmade sig över oss och våra barn 🙂

Hu, krya. Hade en medicin förut som gjorde mig opålitlig i tvåan. Extremt obehagligt och inte så lite socialt belastande. Att försöka släppa en smygare fanns inte på kartan, och varningstiden för toabesök var ca 30 sekunder. Skönt att den tiden är över. Hoppas du snart får må lite bättre och att du till dess har möjlighet att vältra dig i välbehövlig självömkan!

Värsta är nog vid magsjukor, eller kräkningar över lag, då sitter man där vid toan och kissar på golvet. Har jag haft tid förbereder jag mig med barnets potta eller en spann som jag kan sitta på. Men nysningar är inte roliga heller. Helst inte när man är ute och inte hinner förekomma nysningen med att ställa sig med benen i kors.

Uuuh. Jag känner med dig. En gång var jag magsjuk och hade urinvägsinfektion samtidigt. Det gick inte att hålla emot ur någon öppning. Till slut satt jag i duschen och bara grät. När man är magsjuk och just har kräks mår man ju lite bättre ett tag. Men när man har urinvägsinfektion och just kissat gör det som mest ont. Och varje gång jag kräktes så kom kisset flödande.
Dock: Är det bara jag som alltid sitter på toa och kräks i en plastbalja?
Det är ju inte bara kiss som kommer då man är magsjuk och kräks?

Feel ya.
Sitter i samma sits själv (dock ingen slängig springa haha) + feber. Och min 6-månaders fattar inte varför hennes mamma inte vill leka idag. Jag vill bara soooooovaaaaaa.
Idag är jag världens tråkigaste morsa.

Jag drogs précis med en fruktansvard rethosta I 10 langa dagar som jag dels fick en javla huvudvark av och ont i magen. Aven hostandet I sig gjorde mig mer eller mindre halvdod. Inte nog med det pinkade jag pa mig lite sadar lagom lite flera ggr om dagen. Nar jag fick riktiga hostattacker sa gick det varken att stoppa hostandet eller pinkeriet. Jag och min mormor beklagade oss for varandra I telefonen da hon genonmled detsamma. Jag hade nagra tunna trosskydd liggandes som kom till anvandning. Jag hade inte tillracklig med leggings for att hantera detta hostande 😛 Addera en 1.5 aring och att jag ar gravid till detta, vilken lycka.. 🙂
Med det vill jag saga hoppas du mar battre snart 🙂

Usch stackare! Ligger och kniper ofrivilligt just nu! Inte för att några som helst knip tycks få min snippetysnap att ta sig samman. Vissa post partum features kan en ju helt klart klara sig utan…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *