Kategorier
Vardagstrams

Dagen då jag fick kravla ur min grotta och ha riktig KVALITETSTID

När ni läser detta så sitter jag förmodligen på tåget på väg in till staden för lite vuxenumgänge och jag tror inte ni fattar hur mycket jag längtat efter den här dagen. Jag ska hem till Elaine Eksvärd. Vi har ju inte träffats på tid och evighet och jag har inte umgåtts med vuxna sen jag vet fan inte när.

20131003-092036.jpg
HERREGUD VAD JAG ÄR UPPSPELT.
Förhoppningsvis dyker Paula också upp och då får jag äntligen träffa denna härliga människa och hennes lilla plutt (som jag planerar att hålla i och klämma på tills jag blir less och sen ge tillbaka för bebisar är fan jobbiga men åh så söta och underbara och gosiga och Molly asså, vill äta upp henne!!*)

20131003-092636.jpg
(*OBS, är ej kannibal mitt namn till trots)

Av Natashja // Lady Dahmer

Ni har verkligen kommit rätt om man säger så. Jag är en riktig glädjespridare, fast tvärtom. En bitter surkärring utan dess like som skriver om feminism, kroppen, fatshame, föräldraskap och om att vara kvinna i ett patriarkat.

Kvinnosakskvinna. Feministinfluensa. Din problematiska favorit.

Mig blir ni snart kär i!

0 svar på ”Dagen då jag fick kravla ur min grotta och ha riktig KVALITETSTID”

Nu ville jag skriva ’Pics or it didn’t happen’
Sen började jag fundera på om det är reproducerande av våldtäktskultur eller om jag överanalyserar. Nu är jag yr i huvudet. På ett bra sätt. Men jag vet fortfarande inte vad jag tycker.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *