Kategorier
Vardagstrams

Idag tar jag en paus

Orkar inte riktigt med livet idag. Det har börjat påminna om en dålig thriller. Typ ”farlig förbindelse” möter ”ensam ung kvinna söker”.
Idag drar jag in till stan och träffar Apan Satt i Granen. Kanske tittar jag på julklappar till den kommande julen som jag ser fram emot med magont och ångest.
Jag funderar på Sylvanian Families till ungarna. Vet nån var det största utbudet går att hitta i Stockholm?

Av Natashja // Lady Dahmer

Ni har verkligen kommit rätt om man säger så. Jag är en riktig glädjespridare, fast tvärtom. En bitter surkärring utan dess like som skriver om feminism, kroppen, fatshame, föräldraskap och om att vara kvinna i ett patriarkat.

Kvinnosakskvinna. Feministinfluensa. Din problematiska favorit.

Mig blir ni snart kär i!

0 svar på ”Idag tar jag en paus”

Just i Sthlm har jag ingen koll på, MEN alla Sylvanian Families-grejer som min son har är inhandlat på ToysRus här i Karlstad iallafall. Helt okej priser och som tur är så har den butiken ofta rea på Sylvanian Families-grejer:)

Låter jobbigt och lite skrämmande. Har haft en stalker och associerar genast till det, men livet kan ju vara jobbigt på många andra sätt. Unnar dig en givande kraftsamling och ser fram emot nya intressanta inlägg framöver.

Min unge fick en sån familj när hon fyllde tre. Vi blev helt chockade av texten på kartongen. Så vidrigt könsstereotypa och rent fördummande beskrivningar av familjemedlemmarna och deras egenskaper. Har sparat kartongen men gömt den väl. Även kläderna åkte av snabbt. Hon leker massor med dem, men jag är inte särskilt positivt inställd till företaget även om figurerna är bra.

Jag hoppas på succé. Ungarna gillar ju små djur. Jag har försökt pracka på dem dockhus, vanliga alltså, men inget intresse. Men jag tror att de kommer gilla sylvanian. Små gulliga djur, små söta plasthus, WHAT CAN GO WRONG?????? *håller tummarna* Har failat många gånger förr när det gäller leksaker.
Finns det inga djur alls där som han skulle kunna gilla? Finns ju även bilar och träkojor och små affärer man kan köpa.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *