Kategorier
Vardagstrams

När man ändå har chansen att se lite extra artsy ut….

Nej jag håller med Elaine Eksvärd, jag fattar inte poängen med #nofilter-taggen i instagram såvida det inte gäller fantastiska naturbilder. Men egopics? Shit, när man har chansen att se lite mer artsy ut så…. eh eller? Äh, jag bryr mig väl inte så mycket egentligen. Men jag är en riktig photoshopnörd så hela grejen med instagram känns kul då man kan få vanliga vardagsbilder att se ut som konst.

Vilket är era favoritfilter?

instagram

Av Natashja // Lady Dahmer

Ni har verkligen kommit rätt om man säger så. Jag är en riktig glädjespridare, fast tvärtom. En bitter surkärring utan dess like som skriver om feminism, kroppen, fatshame, föräldraskap och om att vara kvinna i ett patriarkat.

Kvinnosakskvinna. Feministinfluensa. Din problematiska favorit.

Mig blir ni snart kär i!

0 svar på ”När man ändå har chansen att se lite extra artsy ut….”

Att leka med bilder är kul. Lite det jag har bloggandet till. Typ nästan bara. Ibland är leken själva målet, ibland vill man förmedla något. Detta något kan vara en känsla eller en stämning. Eller ’den osminkade sanningen’ – vilket också är ett filtrerat budskap.
Jag följer ingen på Instagram eller andra sociala fotomedia, lite luddit, men gillar dina bilder här på på bloggen.

Hashtaggar du barnen?
Kollade på aktuellt igår och blev lätt skrämd över hur mycket foton som ”stjäls” och hamnar där man absolut inte vill ha sina barn. Jag är lite nervös över det här med taggar. Känner de som använder 5-10 taggs på varje foto, och ofta med sina barn. Tycker detta är lite skrämmande.

Använder olika filter beroende på vilken typ av bild det är och vilka färger som finns från början. Typ, vill jag ha varmare toner på en kall bild, eller mindre kontraster på en med mycket osv, funkar bra 🙂
Nofiltertagen använder jag ibland, typ på sjuka solnedgångar där ett filter ändå bara skulle förstöra 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *