Kategorier
Vardagstrams

Oj oj oj om ni varit en fluga på väggen

20131006-173746.jpg
20131006-173809.jpg
20131006-173822.jpg

Manshatarmötet är slut för denna gång. Fy fan vad vettiga och roliga och skarpa och grymma vi är. Och coola. Icke att förglömma. Jättecoola.

Glöm inte att gå in på den rabiata rabiesfeministen Fanny’s blogg. Hon skriver bra om patriarkatet, normer, förtrycket och männen som förtrycker (dvs ALLA män) och annat skitviktigt. Hon ger bra tips, typ som detta inlägg ”Vill du slippa bli utsatt för våld, sluta umgås med män”.

Av Natashja // Lady Dahmer

Ni har verkligen kommit rätt om man säger så. Jag är en riktig glädjespridare, fast tvärtom. En bitter surkärring utan dess like som skriver om feminism, kroppen, fatshame, föräldraskap och om att vara kvinna i ett patriarkat.

Kvinnosakskvinna. Feministinfluensa. Din problematiska favorit.

Mig blir ni snart kär i!

0 svar på ”Oj oj oj om ni varit en fluga på väggen”

Jag tycker ni är så jävla bra! Ni är mina främsta förebilder och jag läser din och fannys blogg
Flera gånger varje dag. Jag tyckte så mycket om när du var med på radio1, jag vill höra dig prata om feminism och genus. Du är världsbäst!

Fanny’s blogg var jag inne på. Jag försökte också kommentera just det inlägg du hänvisar till. Jag höll med henom i sak, men ville diskutera möjligheterna att vara lite mer radikal än hen.
Hen ansåg däremot att jag inte var värd ett svar, eller ens ett erkännande. Hen bara ignorerade mig totalt! Vilket gjorde mej förbannad, då jag anser att om en skriver om solidaritet och systerskap så borde en ju också godkänna allas röster, eller hur – särskilt om de kämpar för samma mål? Hens beteende att ignorera medsystrar som inte kanske håller med henom till 100% får mig att tro att hen inte menar vad hen skriver.
Hur ska en annars ta det att de enda kommentarer hen tydligen släpper igenom är typ ”Åh, va bra du e! Tycker exakt samma till 110%!”?
Du LD verkar renhårigare än Fanny, får se om det här kommer igenom…
Blev bara så jävla besviken på Fanny, som jag trodde var en äkta medsyster, men där ser en hur fel en kan ha!

Som någon ovanför också nämnde – SNÄLLA RARA SKARPA FETABRA NATASHJA GÖR EN PODCAST MED FANNY <33333
Behöver ju inte vara något som görs superofta, kanske en gång i månaden/var sjätte vecka? Givetvis i mån av tid, men snälla göööööör en sån så säljer jag min själ till er.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *